Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már elveszett a varázs. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már elveszett a varázs. Mit tegyek? ( léccci írjatok)

Figyelt kérdés
A barátommal 3 éve vagyunk 1ütt. Régebben, ha meglátott nadrág/felső nélkül, máris megkívánt. Mostanában akármit csinálok, már nem úgy néz rám mint régen. Ne értsétek félre, van szex, de már nem talál olyan izgatónak (ezt szűrtem le)... Azt mondja, hogy elveszett a varázs. Tudok változtatni ezen?... Ha igen hogyan?
2010. ápr. 30. 21:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

2. vagyok .

így van arra írtam, hogy tedd féltékennyé ha nem jönnek be az újítások, szóval ha már semmi nem jön be akkor ez az utolsó megoldás. Ha ezzel sem érsz el semmit akkor leáldozóban van a dolog...

2010. máj. 1. 08:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Én soha nem mondanám a páromnak hogy már elmulott a varázs, szerintem ez pontosan azt jelenti hogy a kapcsolat kezd kihűlni és lassan vége lesz. Probálkozhatsz tenni ellene de kérdés érdemes-e. Szóval szerintem ati kapcsolatotoknak vége csak még nem tudjátok.
2010. máj. 1. 15:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat:)...Mindent bevetek:P
2010. máj. 2. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!