Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobott a nőm, dehogy miért arról fogalmam sincs, ilyenkor már minden elveszett, vagy mi van?
Figyelt kérdés
b.ssza az agyam hogy nem tudom miért.meg qrvára fáj is
18f
2011. júl. 15. 12:10
2/22 anonim válasza:
ezt tőle kérdezd,minimum,hogy elmondja miért...hacsak nem vagy Te is ludas a dologban.
3/22 anonim válasza:
Ha mindig úgy beszéltél róla, hogy a "nőd", akkor már én is rég kivágtalak volna a francba... :)
4/22 A kérdező kommentje:
sosem beszéltem úgy vele. nem is volt a nőm ,de már tényleg nem sok hiányzott. :S annyira el vagyok keseredve
2011. júl. 15. 12:14
5/22 anonim válasza:
"nem is volt a nőm ,de már tényleg nem sok hiányzott."
Veled komoly bajok vannak haver.
6/22 A kérdező kommentje:
? úgy értem hogy még nem mondhattuk egymást 2 párkapcsolatban lévő személynek.ezen mi olyan nem érthető
ezt megin nem értem kifejtenéd?
2011. júl. 15. 12:20
7/22 anonim válasza:
ha nem volt a nőd,akkor nem dobhatott ki így nincs gond.
és még a nők bonyolítják a dolgokat mi?
8/22 anonim válasza:
Kifejtem: nem kidobott, hanem kikosarazott. Kosárnál pedig nem kell okokat firtatni, nyilván nem jöttél be neki eléggé, ennyi.
9/22 A kérdező kommentje:
már úgy éreztem h összejön azért írtam h a nőm ,mert már majdnem minden volt
2011. júl. 15. 12:26
10/22 anonim válasza:
Nem a kérdezővel vannak gondok. A csaj magyarán szólva leszarta azaz nem volt szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!