Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha 20kor vettem be a fogamzásgátlómat és nem sokkal éjfél előtt sajnos hánytam, akkor elveszett a hatása? :S Vagy van rá esély, hogy felszívódott?
Nem számolod bele azt a tabit. Amúgy mit szedsz? Mert pl. yasminelle-nél azt írja az a fránya betegtájékoztató, hogy ha el akarjuk tolni a kezdőnapot akkor előbb hagyjuk abba és ugyanúgy 7 napos szünet, de semmi esetre sem később.
Tuti nem szívódott fel. Belekig el kell jutnia, de ez még a gyomorban lehett nagy valószínűséggel.
Hát igazából nem attól félek, hogy most terhes lennék, mert távkapcsolatban élek, és pár hete már nem volt szex. Hanem inkább attól, hogy majd ezután ne legyek az. És tanácstalan vagyok, hogy szedjem majd ezután, mert a betegtájékoztatót ugyan el tudom olvasni!, de az azt írja, hogy vegyek be másikat, de hát nekem nincs új levelem hétfőig...
Köszi az eddigi válaszokat!
Az elsővel értek egyet. Vedd úgy, hogy tegnap volt az első tablettamentes napod. Tehát ha hétfőn megvetted a köv. dobozzal, szerdán vedd majd be belőle az elsőt. Ennek így rendben kell lennie. Sztem az orvos is ezt fogja mondani.
Az, hogy 21 helyett 20-at szedtél be egyhuzamban (gyakorlatilag ez történt), nem befolyásolja a védettségedet. A lényeg az, hogy 7 napnál hosszabb szünetet ne hagyj.
Egyébként olyan jó, hogy én adtam az egyik legépkézlábabb tanácsot és tojsz rá.
Első voltam. Meg a harmadik. Menzi eltolását olvasd már el. Az kell most neked, hidd már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!