Hétfőn elfelejtettem este 7-kor bevenni a fogamzásgátlómat. Kedd dél körül pótoltam, és este is bevettem. De ma a barátommal együtt voltam, először megszakítottuk,de másodszorra elment bennem. Mekkora az esély a babára?
Mióta, ilyen gyógyszert szedsz?
Hányadik szem maradt ki a levélből?
Hívd fel a dokidat, ha arról van szó, ad 72 órás tablettát. Nekem is fura volt ez először, de több orvostól hallottam
12 órán túl voltál, tehát kieg. védekezés kellett volna, vagyis teherbe eshettél. 72 órás tabi? Bár nem tudom, ilyen esetben felírják-e. Vagy kezdhetsz imádkozni, hogy ne legyen baj és 2 hét múlva csinálhatsz tesztet...
Egyébként 12 órán túl már nem kell pótolni sem, csak ált. 1 hétig egyéb módon védekezni. Amúgy minden le van írva világosan a betegtájékoztatódban.
Butaságot csináltatok.
Az egy dolog, hogy mit mondasz...A védekezéshez is 2 ember kell. Ha nem akarod, hogy baj legyen, nem engedsz olyat, amiből baj lehet. Nem kellett volna gumi vagy spermicid nélkül magadba engedned, ha ennyire megbízhatatlan...Eleve az előváladék is veszélyes lehet, bár azzal még talán megbirkózik a gyengült hatású fog.gátló. Ezt ketten hoztátok össze.
Szerintem ha nem akartok babát, akkor irány a nőgyógyász 72 órásért, míg nem késő.
miért lennél terhes?? 2 tabit is bevettél az aktus elött. hétfön nem vetted be... állitólag szerdán szeretkeztél ugye?? ha kedden este bevetted a tabikat, akkor már szerdán védett vagy!! amugy 4 óra kell ahoz hogy a fog.gátló védjen.
de ha rosszul mondom valaki javitson ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!