Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek már minden elveszett, vagy még van esélyem?
Tegnap buliban voltunk a barátnőimmel és táncoltam egy helyes fiúval(:
Táncoltunk 9-től reggel 6-ig csak egymással,és meg is csókolt,de ma nem jelentkezett:(
Kérlek Segítsetek!:((
Mi lenne ha te keresnéd? Lehet hogy álmai nőére vár! :P
Hajrá kislány! :)
A baj igazából az,hogy a barátja a barátnőmnek azt mondta hogy köztük nem lehet semmi..és mivel barátok nem lehet hogy egy véleményen vannak?:(
Annyit sírtam már,de igazából nem is tudom mit síratom,hiszen nincs miért.=(
A BARÁTNŐD PASIJA???
azonnal felejtsd el.. ez a legundorítóbb dolog a világon, ha elszeded a pasiját!!
Bocsánat,rosszul fejeztem ki magam(:
Annak a fiúnak a barátja aki nekem tetszik.
Szóval a barátnőm a barátjával volt egész este én pedig vele,de a másik fiút a barátnőm nem érdekli..és mivel barátok ezért én sem őt?:(((
Ez nem zárja ki, hogy ti összejöjjetek. Kit érdekel, hogy mit gondol a haverja a barátnődről??? Azok nem ti vagytok.
Várj még sztem pár napot, akár 1 hetet is. Ha addig se keres, akkor döntsd el, hogy neked ez mennyire fontos, a sírást pedig hagyd abba...
Meg gondold át, hogy mennyire tűnt befolyásolhatónak a srác? Ő volt a domináns, vagy inkább a haverja? Mert lehet, hogy tényleg a másik után megy, és azért nem keres, ha így van, akkor ha kettesben vagytok ez nem állhat közétek... De mielőtt te keresnéd mindenképpen várj még pár napot, hogy nehogy már azt higgye, hogy ennyire odáig vagy érte, az nem tesz jót, mert akkor túlságosan elbízza magát, meg nincs meg az izgalom, hogy meg kell szereznie...
Ha keresed, akkoris találj valami indokot, ne látszon, hogy napokig ezen emésztetted magd, hanem valahogy vagányan csináld, mintha csak úgy véletlenül eszedbe jutott volna, hogy mi lehet vele...
Köszi!(:
Hát amikor táncoltunk is végig rám nézett és mosolygott!:))
és kérdezte,hogy szeretném-e ha ő lenne a barátom meg ilyenek.de nem lehet,hogy csak az ital beszélt belőle?:S
persze nem vakulásig volt "berúgva" csak volt benne egy kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!