Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha rendkívül tehetségesen egy...

Ha rendkívül tehetségesen egy működő Win7-re újra telepítettem egy Win7-et, de előtte nem mentettem ki a gépen tárolt cuccokat (kép, doc, avi stb) van esélyem, hogy visszaszerezzem valahogy? A telepítés után minden cuccom elveszett.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagy észre vall, egy ilyen cselekedet, de ha lehet ne minősítsétek az agytevékenységemet, mert olyan nekem mostanába nincs. Előre is kössz minden tippet. Több havi munkámat és engem mentenétek meg.
2010. máj. 20. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Keres Windows old nevű mappát a gépen. Ha nincs akkor talán ez: [link]
2010. máj. 20. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha telepítés előtt nem formáztad le a C meghajtót, akkor megvan minden, még az Asztal is. Az Intézőben C-ben a Windows után, a Windows.old-ban van minden, mint az előző válaszoló is írta.
2010. máj. 21. 06:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat, sajnos nem találtam old mappát a gépemen.:( a programot még nem próbáltam, remélem az segít, köszönöm mégegyszer.
2010. máj. 21. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!