Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a mai lányok többségénél teljesen elveszett a nőiesség?
Nem ilyen bulikba kell ismerkedni, mert ott általában ilyenek a lányok.. (most általánosítottam,de..) De szerintem egy ilyen lányon látszik hogy hetente vált.. Aki nem olyan azon pedig az látszik, hogy nem olyan.
Kicsit furán fogalmaztam, bocsi:)
hát ezek plázacicák barátom:P de ha ők szíkítanak valakivel akkor nem is nagyon bánatposak mert ott nem nagyon van érzelem ivel csak azért vannak velük mert "ah ilyen jól néz ki meg ah ilyen a segge blablabla..." de ott vannak azok a nők akik nem csak futókalandra hanem egy érzelmes meleg kapcsolatra vágynak és nem csak nőkből hanem pasikból is van ilyen (mint pl te ezek szerint) uh ha türelmesen vársz akkor talán te is talállsz magadnak egy ilyet
türelem rózsát terem ráadásul a te rózsád:D
16/F
ne add fel!! mondom hogy csak várni kell a nagy Ő re és ha megtalállod megérzed mondjuk ezt nem csak én mondom ezt nekem is mondják de mind1 császkállj a városba, ismerkedj és már pár szó után rájössz hogy ki-kicsoda. tudni fogod hogy olyan vagy olyan amilyen neked kell
üdv 11:58 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!