Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-30 év közötti férfiaknak tetszik ez a fajta nőiesség?
Tudom manapság ,ha igazán nőies nőkről esik szó a legtöbben egyből az üresfejű, miniszoknyás, szilikoncicis, hidrogénszőke, szoláriumégette lányokra asszociál. A kérdésem az lenne,hogy vajon korunk férfiainak tetszik-e az 50-es 60-as évekre hajazó igazán természetes ám feminin, ugyanakkor nem ribancos nők stílusa? Szoknyák, magassarkú, piros köröm/rúzs,gondosan formált hajt stb. ? Vagy inkább ijesztő számukra?
A nőiesség szerintem amúgy sem ruha kérdése, úgyhogy igen :)
19F
"Tudom manapság ,ha igazán nőies nőkről esik szó a legtöbben egyből az üresfejű, miniszoknyás, szilikoncicis, hidrogénszőke, szoláriumégette lányokra asszociál." ne haragudj de ez tök hülyeség.. az ilyen csajokat senki se tartja igazán nőies nőknek, max meg akarják d*gni..
én ugyan lány vagyok de tapasztalatból tudom hogy nem sok srácnak jönnek be az ilyen csajok akiknek meg bejönnek azok úgysem érnek meg egy lyukas 10fillérest se..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!