Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19-30 év közötti férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19-30 év közötti férfiaknak tetszik ez a fajta nőiesség?

Figyelt kérdés

Tudom manapság ,ha igazán nőies nőkről esik szó a legtöbben egyből az üresfejű, miniszoknyás, szilikoncicis, hidrogénszőke, szoláriumégette lányokra asszociál. A kérdésem az lenne,hogy vajon korunk férfiainak tetszik-e az 50-es 60-as évekre hajazó igazán természetes ám feminin, ugyanakkor nem ribancos nők stílusa? Szoknyák, magassarkú, piros köröm/rúzs,gondosan formált hajt stb. ? Vagy inkább ijesztő számukra?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. szept. 15. 12:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
nekem ezek jobban bejönnek mint a maiak
2010. szept. 15. 17:57
 22/30 A kérdező kommentje:

,,Nem ijesztő, csak divatja múlt. Öltözhetsz ilyen ruhákba (bár azért te is bevillantottál nem egy kihívóan rövid ruhát, amiknek a szövegedben épp ellene szóltál...), és viselhetsz ilyen frizurákat, de ezzel ahogy magad is leírtad, az 50-60-as évek benyomását fogod kelteni. "

Rendkívül kedvelem a divatot és bár az 50-es 60-as évek inspirációt nyújtanak ,természetesen nem nézek ki teljesen úgy, mint aki egy fekete-fehér glamour hollywoodi filmből lépett volna ki. :) Szerintem nagyon jól illesztem bele darabjait (amik egyébként jórészt kortalanok) a mai kor divatos öltözékeibe, és amúgy is: a vintage ruháknak napjainkban elég nagy kultusza van. Persze a hajviseleten nem sokat válatoztatok, azokat egyszerűen imádom. :)

2010. szept. 15. 19:00
 23/30 Fülünyúl ***** válasza:
Küldhetnél egy fotót amikor ilyen haj és ruha szerelésben vagy, hogy lássam az összképet.
2010. szept. 16. 09:48
 24/30 A kérdező kommentje:
Természetesen csak úgy nem fogok idegeneknek képeket küldözgetni magamról. :) De ha valóban érdekel, esetleg írhatnál nekem e-mailt és meglátjuk.
2010. szept. 16. 17:45
 25/30 anonim ***** válasza:

Nekem bejönnek ez a stílus is..

Csak ne töltsön a csaj órákat a tükör előtt, mert attól falra mászom. :D

2010. szept. 17. 11:07
 26/30 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Nekem tetszenek a hölgyek, csinossak. F.
2010. szept. 17. 13:21
 27/30 anonim ***** válasza:
Én megdugnám ezeket is meg a cicababákat is. És sztem a legtöbb fiú így van vele. Ennyi, nem kell túlbonyolítani :P A csajok szeretik csak ennyire skatulyázni az embereket.
2010. szept. 17. 13:45
 28/30 anonim ***** válasza:

Nekem határozottan. :)

20F

2010. szept. 17. 14:01
 29/30 AVATAR282827 ***** válasza:

Ha ez megnyugtat, én elég régóta Metal-os vagyok és kiráz a hideg a fent említett szörnyektől...bár egyetértek az előttem szólókkal, hogy nem a ruha számít, hanem maga a hölgyemény, ha már ruha akkor imádom a szoknyás fűzős lányokat =P

(23F)

2010. szept. 17. 14:18
 30/30 anonim válasza:

sexyk

csak semmi para, ezek good csajok

2010. szept. 17. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!