Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-30 év közötti férfiaknak tetszik ez a fajta nőiesség?
Tudom manapság ,ha igazán nőies nőkről esik szó a legtöbben egyből az üresfejű, miniszoknyás, szilikoncicis, hidrogénszőke, szoláriumégette lányokra asszociál. A kérdésem az lenne,hogy vajon korunk férfiainak tetszik-e az 50-es 60-as évekre hajazó igazán természetes ám feminin, ugyanakkor nem ribancos nők stílusa? Szoknyák, magassarkú, piros köröm/rúzs,gondosan formált hajt stb. ? Vagy inkább ijesztő számukra?
,, "Tudom manapság ,ha igazán nőies nőkről esik szó a legtöbben egyből az üresfejű, miniszoknyás, szilikoncicis, hidrogénszőke, szoláriumégette lányokra asszociál." ne haragudj de ez tök hülyeség.. az ilyen csajokat senki se tartja igazán nőies nőknek, max meg akarják d*gni..
én ugyan lány vagyok de tapasztalatból tudom hogy nem sok srácnak jönnek be az ilyen csajok akiknek meg bejönnek azok úgysem érnek meg egy lyukas 10fillérest se.. "
Na igen, én is így tudom- illetve ezt hangoztatják férfiismerőseim- ,hogy ELVILEG nem igazán kedvelik az ilyen nőket. A GYAKORLAT megint mást mutat! :D
Sokkal inkább bejönnek ezek a ruhák , mint a plázacicák , de a mai divatban is vannak szép és tetszetős rucik .
Igazából attól függ kinek mi a stílusa illetve mi áll jól neki .
De mint elöttemszólók írták . A plázacicák után megfordulunk , de egy ilyen old school ruciban virítő nőért meg megőrülünk és elvesszük . (szerintem)
24/f
u.i.: le a plázacicákkal és éljenek a NŐK !
Nekem Audrey Hepburn nem tetszik, de azt mindig is elismertem,hogy nagyon nőies...van benne valami + ami igen kevés nőben található meg..
Szóval ő NŐ ahogy Elizabeth Taylor is vagy Vivien Leigh..
Teljesen mindegy milyen stílusban öltözködik vagy milyen a frizurája (mert minden kornak megvan a maga divatja) ha Nőies,ha látni rajta a tisztaságot,természetességet,bájt akkor a legszebb nő is lehet belőle..(függetlenül attól hogy milyen a haja színe vagy éppen hány kiló)
31/F
Ismét köszönöm a válaszokat! :)
Ha már szóba hozta az egyik kedves válaszoló Vivien Leight: az ő stílusát is példaértékűnek találom.
Nem ijesztő, csak divatja múlt. Öltözhetsz ilyen ruhákba (bár azért te is bevillantottál nem egy kihívóan rövid ruhát, amiknek a szövegedben épp ellene szóltál...), és viselhetsz ilyen frizurákat, de ezzel ahogy magad is leírtad, az 50-60-as évek benyomását fogod kelteni. Lehet hogy van akinek ez bejön, van akinek nem, és van aki számára közömbös lenne az is ha lilára festenéd a hajad és madárcsonttal szúrnád át az orrod.
A nőies nőt számomra is a szoknya, tűsarkú, harisnya, szolid smink, normális frizura jelenti, de azért ez nem csak az 50-60-as évek jellemzője volt, mert a nőies nő megjelenése kortalan. Gondolj csak bele, hogy a tűsarkúk és a tipikus, mindenhová felvehető fekete miniruha még mindig nyerő, pedig nem mai találmány egyik sem. Ha az 50-60-as éveket nem erőlteted rá a vonalra, hanem kicsit maivá, aktuálissá teszed, ugyanolyan nőies maradsz mégsem tűnsz 50-es évek poszteréről lelépett nőnek nagyanyáink ruháiban.
Asszem érted úgyis mit akarok mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!