Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19-30 év közötti férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19-30 év közötti férfiaknak tetszik ez a fajta nőiesség?

Figyelt kérdés

Tudom manapság ,ha igazán nőies nőkről esik szó a legtöbben egyből az üresfejű, miniszoknyás, szilikoncicis, hidrogénszőke, szoláriumégette lányokra asszociál. A kérdésem az lenne,hogy vajon korunk férfiainak tetszik-e az 50-es 60-as évekre hajazó igazán természetes ám feminin, ugyanakkor nem ribancos nők stílusa? Szoknyák, magassarkú, piros köröm/rúzs,gondosan formált hajt stb. ? Vagy inkább ijesztő számukra?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. szept. 15. 12:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
a cicababákra max 1-2 menetig buknak. az ilyen nőkön meg látszik, hogy nem lehet őket 1-2re megszerezni, szóval valamilyen szinten persze hogy "tartanak" tőlük, de normális kapcsolatot inkább egy ilyen nővel kezdenek. :)
2010. szept. 15. 13:12
 12/30 A kérdező kommentje:

,, "Tudom manapság ,ha igazán nőies nőkről esik szó a legtöbben egyből az üresfejű, miniszoknyás, szilikoncicis, hidrogénszőke, szoláriumégette lányokra asszociál." ne haragudj de ez tök hülyeség.. az ilyen csajokat senki se tartja igazán nőies nőknek, max meg akarják d*gni..

én ugyan lány vagyok de tapasztalatból tudom hogy nem sok srácnak jönnek be az ilyen csajok akiknek meg bejönnek azok úgysem érnek meg egy lyukas 10fillérest se.. "

Na igen, én is így tudom- illetve ezt hangoztatják férfiismerőseim- ,hogy ELVILEG nem igazán kedvelik az ilyen nőket. A GYAKORLAT megint mást mutat! :D

2010. szept. 15. 13:13
 13/30 anonim ***** válasza:
Lehet hogy olyan nőkre asszociálunk, de ilyen nőket vennénk el :) De ez azt hiszem fordítva is így működik.
2010. szept. 15. 13:15
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal inkább bejönnek ezek a ruhák , mint a plázacicák , de a mai divatban is vannak szép és tetszetős rucik .

Igazából attól függ kinek mi a stílusa illetve mi áll jól neki .

De mint elöttemszólók írták . A plázacicák után megfordulunk , de egy ilyen old school ruciban virítő nőért meg megőrülünk és elvesszük . (szerintem)

24/f

u.i.: le a plázacicákkal és éljenek a NŐK !

2010. szept. 15. 13:21
 15/30 anonim ***** válasza:

Nekem Audrey Hepburn nem tetszik, de azt mindig is elismertem,hogy nagyon nőies...van benne valami + ami igen kevés nőben található meg..

Szóval ő NŐ ahogy Elizabeth Taylor is vagy Vivien Leigh..

Teljesen mindegy milyen stílusban öltözködik vagy milyen a frizurája (mert minden kornak megvan a maga divatja) ha Nőies,ha látni rajta a tisztaságot,természetességet,bájt akkor a legszebb nő is lehet belőle..(függetlenül attól hogy milyen a haja színe vagy éppen hány kiló)

31/F

2010. szept. 15. 13:21
 16/30 anonim ***** válasza:
Nagyon csinosnak találom őket!!!30f.
2010. szept. 15. 13:23
 17/30 A kérdező kommentje:

Ismét köszönöm a válaszokat! :)

Ha már szóba hozta az egyik kedves válaszoló Vivien Leight: az ő stílusát is példaértékűnek találom.

2010. szept. 15. 13:39
 18/30 anonim ***** válasza:

ők nem tetszenek

ez az igazi 60-as évek nője (Claudia Cardinale)

[link]

2010. szept. 15. 13:42
 19/30 anonim ***** válasza:
Tetszenek.Egyébként is az oldschool híve vagyok minden téren.Éljen az öreg iskola meg a szép nők!19/F
2010. szept. 15. 14:31
 20/30 Fülünyúl ***** válasza:

Nem ijesztő, csak divatja múlt. Öltözhetsz ilyen ruhákba (bár azért te is bevillantottál nem egy kihívóan rövid ruhát, amiknek a szövegedben épp ellene szóltál...), és viselhetsz ilyen frizurákat, de ezzel ahogy magad is leírtad, az 50-60-as évek benyomását fogod kelteni. Lehet hogy van akinek ez bejön, van akinek nem, és van aki számára közömbös lenne az is ha lilára festenéd a hajad és madárcsonttal szúrnád át az orrod.

A nőies nőt számomra is a szoknya, tűsarkú, harisnya, szolid smink, normális frizura jelenti, de azért ez nem csak az 50-60-as évek jellemzője volt, mert a nőies nő megjelenése kortalan. Gondolj csak bele, hogy a tűsarkúk és a tipikus, mindenhová felvehető fekete miniruha még mindig nyerő, pedig nem mai találmány egyik sem. Ha az 50-60-as éveket nem erőlteted rá a vonalra, hanem kicsit maivá, aktuálissá teszed, ugyanolyan nőies maradsz mégsem tűnsz 50-es évek poszteréről lelépett nőnek nagyanyáink ruháiban.

Asszem érted úgyis mit akarok mondani...

2010. szept. 15. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!