Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már elveszett a varázs. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már elveszett a varázs. Mit tegyek? ( léccci írjatok)

Figyelt kérdés
A barátommal 3 éve vagyunk 1ütt. Régebben, ha meglátott nadrág/felső nélkül, máris megkívánt. Mostanában akármit csinálok, már nem úgy néz rám mint régen. Ne értsétek félre, van szex, de már nem talál olyan izgatónak (ezt szűrtem le)... Azt mondja, hogy elveszett a varázs. Tudok változtatni ezen?... Ha igen hogyan?
2010. ápr. 30. 21:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
új frizura,szexi alsónemű,újdonságok a szexben,sztriptízelj neki.
2010. ápr. 30. 21:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szükséged lesz hozzá egy varázs-szertartásra, hogy megkívánjon.

Ehhez az alábbiak kellenek:

- pezsgő, gyertyafény, új szexi ruha, egy új hajszín,

- ha elhíztál akkor sürgősen fogyj vissza.

- új szexi fehérnemű

- 2 rövid vékony kötél amivel odakötözöd az ágyhoz

- 1 krómozott alumínium cső amit beépítesz a szobába,

- 1 hangulatos zene amire táncolhatsz

- és ehhez egy magassarkú

- és ne csak a fehérnemű legyen rajtad mikor elkezdesz levetkőzni, hanem kicsit több ruha, hogy fokozatosan vesd le a ruhadarabjaidat, miközben ő ki van kötözve.

Ha így sem menne , akkor meg lehet még próbálni, hogy felhívsz 1-2 régi havert hogy küldjenek neked üzeneteket, hogy milyen jó tested van úgy kívánlak milyen jól nézel ki, tedd kicsit féltékennyé.

2010. ápr. 30. 21:16
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
Nem írok, mert 1. 3 c-vel írtad a "légyszi"-t, 2. Lúzer vagyok, aki ilyenben nem tud tanáccsal szolgálni
2010. ápr. 30. 21:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha van lifenetwork-öd otthon (ez itt most a reklám helye) ott van egy műsor késő este. Persze ha már elmúltál 18 éves akkor nézd meg. Onnan jó tippeket kaphatsz.
2010. ápr. 30. 21:23
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi szépen az eddigi válaszokat:)

Amúgy direkt írtam 3 c-vel:D

2010. ápr. 30. 21:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én több programot szerveznék..amikhez szép emlékek fűznek!aztán vadabbakat is persze:) ez a vetkőzéses szex nem rossz,de még lehetne segédeszközöket venni..pl szexshopba van rush meg még nemtom milyen csodaszerek és csodakütyük:)

Picit a külsődön is változtathatsz,de csak előnyödre:)

Ne tedd féltékennyé...

Ha nem sikerül adott határidőn belül,akkor szakítás lesz:(((

23N

2010. ápr. 30. 21:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Én sose engedem, hogy szexuális helyzeten kívül ruha nélkül lásson. Fürdőszobába nem jöhet be, nem nézheti ahogy szőrtelenítek, stb...Pont azért, hogy ne váljon megszokottá, a mindennapok részévé a meztelenség. Van olyan fiú, aki utálja ha ilyen a barátnője, de én azt gondolom, maradjon csak meg az a feltétlen reflex, hogy meztelenség=szex. Nálam eddig bevált (2,5 év), pedig amúgy nem vagyok egy szexbomba.
2010. máj. 1. 01:39
 8/13 anonim ***** válasza:

"Ne tedd féltékennyé...

Ha nem sikerül adott határidőn belül,akkor szakítás lesz:(((

23N"

Ne haragudj, hogy visszakérdezek, de nem értem, hogy ez mit jelent, viszont úgy érzem tapasztalatból írtad. Azért érdekelne, mert sokszor ösztönösen próbálom féltékennyé tenni, és nem tudom hol az a határ, amit átlépve azt veszítem el, aki miatt csinálom az egészet? Érzem én is, hogy vigyázni kell, de ennél hatásosabb figyelemfelkeltőt még nem tudtam alkalmazni a barátomnál.

2010. máj. 1. 01:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Bár én nem az a válaszoló vagyok aki ezt irta, de szerintem a kommentelő nem úgy irta ahogy te gondolod az utolsó mondatot arra irta hogyha nem sikerül felkelteni a párja érdeklődését akkor hagyja ott.
2010. máj. 1. 03:48
 10/13 anonim ***** válasza:
illetve nem az hogy hagyja ott hanem hogy vége a kapcsolatnak.
2010. máj. 1. 03:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!