Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a megcsalás legfőbb jelei, tünetei?

Figyelt kérdés
2008. okt. 5. 14:14
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:

nekem is segíts létszi nyomozni!

nekem a talalka.hu-n levelezgetése tette őt gyanussá

van egy kislányunk,és ha megcsal akkor mi elhagyjuk szemrebbenés nélkül.

bár szeretem,de nem vagyok hülye.

bővebb részleteket is elárulhatok ha segítesz.

2010. jún. 25. 19:05
 32/35 anonim ***** válasza:
segitek,irj emailt
2010. jún. 27. 18:24
 33/35 anonim ***** válasza:

Jézus Anyám, milyen történetek vannak itt!

És milyen furcsa kívülről látni a dolgokat. :)

Iszonyat rossz benne lenni, főleg az az érzés, mikor kiderül... Mikor belenézel a telóba és meglátod az első sms-t. Egy másik után való sóvárgást... Bár senki ne élné át azt a lezsibbadást!

2010. júl. 6. 21:46
 34/35 anonim válasza:

A nyomozás akkor válik kínossá, ha a párod mégsem csal meg téged, hanem más oka van a megváltozott viselkedésének. Ilyenkor bukta a nyomozás, akár megtudja, akár nem.

A NŐK is megcsalják a pasijaikat, ne mindig a férfiakat vegyétek elő!

én sosem csalnám meg a nőmet, az 7szentség!!! nálam ez az első. és viszont! szinte bármi más baj jöhet tőle, de csalás, az nem.

2010. dec. 16. 08:37
 35/35 Lívia1983 válasza:
Tudna valaki valami jót tanácsolni?Igen erős a gyanúm,hogy megcsal a férjem.Vannak jelek.A telefonjába kétségbeesésemben belenéztem a saját messenger-ével,meg volt nyitva a facebookja,és egy csomó üzenete volt fiatal nők felé,hogy szexelni és találkozni illetve dumcsizni akar velük.Mikor szembesítettem ezzel,mindent tagadott és a rokonaimra fogta,mert a mániájuk,hogy szétválasszanak minket,amit sosem adnak fel.Hol hirtelen kedvesebb velem,hol hanyagol.A mai napig fennt van egy társkereső oldalon is kéjes mondatokkal.Ezt is tagadja.Dühöset játszott nekem azzal az illetővel kapcsolatban,aki "feltette a társkeresőre".Érdekesmódon épp olyan helyesírási hibák vannak a hírdetésébe,mint neki.Ha egy haverja csaja dekoratív,mindjárt furán túl lelkes és segítőkész vele csodálattal vegyítve.Ha ezek után féltékeny leszek,neki áll fejjeb!Majdnemhogy dühös rám,és méginkább bizonygatja utána,hogy neki más nő nem kell,inkább akkor meghal,minthogy elhagyjam.Ezek után már nem tudom mit gondoljak,pedig 12 éve vagyunk együtt.De bízni már nem tudok benne.Ti mit tudnátok tanácsolni nekem?Minden tanácsot köszönök!
2015. júl. 16. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!