Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a megcsalás legfőbb jelei, tünetei?
"...(sóhajt)...Talán mert nem bírnak a lompossal!és mi nők,nem kérünk abból,hogy hülyét csináljanak belőlünk szemrebbenés nélkül,miközben mi a lelkünket is odaadnánk a szeretett férfiért!hát ezért kell Columbo-t játszanunk néha!"
a nők is ugyanugy félrekurhatnak nemkell itt a mártirt játszani :)
hogy a témához is irjak, ha én csalnám a nőm és megkérdeznéd akármeik oan ismerösömröl aki tud rola jobban meglepödne mint te :) mert a lomposhuszárok összetartanak :) és én spec ha haverokkal mek sörözni nemborotválkozok meg nekik, szal ugytünik bukta van :) egy tipp, sztem a baba a ludas ;)
Gonoljatok bele: a férfiak, sajnos ösztönlények, beléjük van táplálva, hogy szórják a magukat mindenfelé, sajnos így van, biológusok is alá tudják támasztani ezt. Kíváncsi lennék, hogy hány férfi nem csalta meg 1* sem a feleségét 50 év alatt, sztm nagyon kicsi % jönne ki. Nem lehet mindig utánnuk nyomozni, mert beleőrülnénk.
Jelek, tünetek? Én 1* sem csaltam meg a párom, mégis annyi haosnló jelet találhatnátok a viselkedésemben, hogy csuda.. :D Néha szokta is nekem mondani, hogyha nem bízna bennem ennyire, akkor fura dolgokat lehetne rámbizonyítani.. :D
A válasz megírásának időpontja: 2008-10-05 17:43
segithetnél nekem is nyomozni!irj privit,megdumáljuk
2008-10-05 17:43-i írónak üzenem:
Ha gondolod, nekem is segíthetnél nyomozni, csak úgy saját szakállamra, mert magánnyomozóra nekem sincs pénzem.
várom ötleteidet
előre is köszönöm
Mibe kerül egy magán nyomozósdi?Hol találni ilyen embert?
Engem is csal az imádott,csak le kellene buktatni!Addig hiába vergődöm!
én már egy párszor rajtakaptam, hogy sunyiba sms-t ír, azóta kitörli ha ír is egyáltalán, szerintem igen, de a híváslistát el szokta felejteni.
egyébként érdemes megnézni a telefonkönyvet is, én így buktattam le. mivel ismerem minden ismerősét, volt benne olyan név, ami számomra ismeretlen volt, persze fiú név. én azért felhívtam rejtett számmal, és láss csodát a Béla/Tomi/Krisztián/Gábor stb. mindig lány volt. és nem csak pont akkor vette fel az állítólagos pasi nője/anyja/nagyanyja stb. a telefonját, mert többször próbáltam, sőt volt aki a nevén mutatkozott be ahogy felvette. mert ehhez elég hülyék a férfiak, na jó nők is, némelyik, persze tisztelet a kivételnek mindkét oldalon, hogy beírják a telefonba a nevet, és így jól lebuknak még ha álnéven is írják be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!