Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a megcsalás legfőbb jelei, tünetei?

Figyelt kérdés
2008. okt. 5. 14:14
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
67%

"...(sóhajt)...Talán mert nem bírnak a lompossal!és mi nők,nem kérünk abból,hogy hülyét csináljanak belőlünk szemrebbenés nélkül,miközben mi a lelkünket is odaadnánk a szeretett férfiért!hát ezért kell Columbo-t játszanunk néha!"

a nők is ugyanugy félrekurhatnak nemkell itt a mártirt játszani :)

hogy a témához is irjak, ha én csalnám a nőm és megkérdeznéd akármeik oan ismerösömröl aki tud rola jobban meglepödne mint te :) mert a lomposhuszárok összetartanak :) és én spec ha haverokkal mek sörözni nemborotválkozok meg nekik, szal ugytünik bukta van :) egy tipp, sztem a baba a ludas ;)

2008. okt. 7. 21:02
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen,és ha megcsalt és mebánta.....ugye,majd el is felejti,mennyire megbánta,és mivel visszafogadtad,megteszi újra! amúgy szerintem az első válaszadó amit írt,az a legjobb,meg férevonul telefonálni,esetleg írkálja az sms-eket,többet,mint szokott,több pénzt költ,mert ugye a csajt vinni kell valahova,később megy haza,esetleg korábban indul dolgozni,feltűnően sokat találkozik (állítólag) a haverjaival....stb...stb
2008. okt. 9. 12:01
 13/35 anonim válasza:
84%

Gonoljatok bele: a férfiak, sajnos ösztönlények, beléjük van táplálva, hogy szórják a magukat mindenfelé, sajnos így van, biológusok is alá tudják támasztani ezt. Kíváncsi lennék, hogy hány férfi nem csalta meg 1* sem a feleségét 50 év alatt, sztm nagyon kicsi % jönne ki. Nem lehet mindig utánnuk nyomozni, mert beleőrülnénk.

Jelek, tünetek? Én 1* sem csaltam meg a párom, mégis annyi haosnló jelet találhatnátok a viselkedésemben, hogy csuda.. :D Néha szokta is nekem mondani, hogyha nem bízna bennem ennyire, akkor fura dolgokat lehetne rámbizonyítani.. :D

2009. jan. 7. 01:02
 14/35 anonim ***** válasza:
44%

A válasz megírásának időpontja: 2008-10-05 17:43

segithetnél nekem is nyomozni!irj privit,megdumáljuk

2009. márc. 14. 22:36
 15/35 anonim ***** válasza:
75%
én nő vagyok.... és csalom a barátom... és semmi tünet nincs... mindig mindenre odafigyelek.. sms kijövő bejövő hívás... aki igazán jól csináálja nem tud lebukni
2009. máj. 6. 18:35
 16/35 anonim ***** válasza:
65%

2008-10-05 17:43-i írónak üzenem:

Ha gondolod, nekem is segíthetnél nyomozni, csak úgy saját szakállamra, mert magánnyomozóra nekem sincs pénzem.

várom ötleteidet

előre is köszönöm

2009. jún. 21. 19:27
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Mibe kerül egy magán nyomozósdi?Hol találni ilyen embert?

Engem is csal az imádott,csak le kellene buktatni!Addig hiába vergődöm!

2009. júl. 20. 23:00
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
én szeretek nyomozgatni volt már,hogy segitettem pár embernek.Egy idegennek nagyon egyszerü a nyomozás!
2009. júl. 21. 12:35
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
12:35 az enyémet is lebuktathanád!Csak kiváncsi lennék ki az illető!Annyira nem zörget h csal,mert tudom h milyen!Csak ott mit tudhat?Vagy lehet a haverok előtt menőzni, h ő is félre jár, mint a többi?
2009. júl. 21. 13:03
 20/35 anonim ***** válasza:
96%

én már egy párszor rajtakaptam, hogy sunyiba sms-t ír, azóta kitörli ha ír is egyáltalán, szerintem igen, de a híváslistát el szokta felejteni.

egyébként érdemes megnézni a telefonkönyvet is, én így buktattam le. mivel ismerem minden ismerősét, volt benne olyan név, ami számomra ismeretlen volt, persze fiú név. én azért felhívtam rejtett számmal, és láss csodát a Béla/Tomi/Krisztián/Gábor stb. mindig lány volt. és nem csak pont akkor vette fel az állítólagos pasi nője/anyja/nagyanyja stb. a telefonját, mert többször próbáltam, sőt volt aki a nevén mutatkozott be ahogy felvette. mert ehhez elég hülyék a férfiak, na jó nők is, némelyik, persze tisztelet a kivételnek mindkét oldalon, hogy beírják a telefonba a nevet, és így jól lebuknak még ha álnéven is írják be:)

2009. júl. 21. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!