Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a megcsalás legfőbb jelei, tünetei?
Engem érdekelne ,hogy aki megcsalja a párját,az nem érzi rosszul magát ,hogy akivel együtt él az meghal belül?
AZ is érdekelne ,hogy mért marad vele ha már nem boldog vele, mért kínozza?(ha gyerek miatt az megértem)05-06 18:35 válasza is érdekel.
Jelei:nem kíván, kevesebb szabad idő fura magyarázatok
Ha telefon hozzá van nőve... pl:kicsim lemerült a telóm elkérhetem a tiédet 1 hívásra (figyeljük az arcát)
Ha hazajön figyeld az illatát pl. más parfűmjét
Ha túlórára hívatkozik akkor váratlanul lepjük meg a munkahelyén ( pl. meleg étellel), ha ezt meglehet tenni hamar kiderül mi a helyzet.
Nekem is segíthetnél nyomozni. Nálunk már nagyon durva a helyzet, ma nagyon ösze is kaptunk, lefürdött egy kád vízben, mikor csak zuhanyozni szokott, teljesen kicsinosította magát, dőlt belőle az arcszesz, parfüm, stb... Találtam már nála sms-t, amit nem tudom mire véljek, voltak hívásai, a telefonjába mindenféle név szerepel, én meg csak natúr nevemen. Felháborodtam, azt kérdeztem ma tőle, hogy hova megy barátnőjéhez, mert ő hívta elöbb, de nem vette fel, azt mondta jaaaaj igen hozzá, de ma már haza sem jövök, és tényleg nem is jött haza, a fiával beszélt telefonon, és mondta nem jön. Erről annyit tudnék mesélni, de remélem egyszer majd személyesen is összefutunk. Csak nemtudom hol lehet téged elérni, vagy figyu, maradjunk annyiba, hogy itt beszélgetünk, és kitalálunk valamit. Előre is köszi. Ja, és akkor aktuális, ha kibékülünk holnap. Énmár összepakoltam a cuccaim, de egész nap csak gondolkodom mit tehetnék, de arra jutottam, ma maradok és holnap reggel elbeszélgetek vele, tök komolyan, hogy mi volt a múltban.... ha válltig azt állítja, nem volt semmi, akkor segítséged kérem a jövőben, mert lehet egy ideig most nem merné csinálni. Várom válaszod.
Üdv: egy 20 éves lány, akinek 36 éves a párja.
Akárcsak az összes hűtlen nő!!!
Mert valljuk be, ugyanannyi nő csalja meg a párját, mint férfi...
És ahogyan itt olvasgatom a kérdéseket ez az arány, a nők részéről növekedőben van...
Egyre kevésbé keresgélnek a mai lányok hosszútávú kapcsolatot, de ha már benne vannak, elgondolkoznak párjuk megcsalásáról(és ez már majdnem felér egy megcsalással)...
Engem sztem a nőm csal, persze tagadja, de nagyon jóban van az egyik kollégájával, lehallgattam őket, belenéztem a netes beszélgetéseikbe, csak a telefonját nem tudom megnézni, mert a cégest(amin ingyen telcsiznek egymással) folyton kikapcsolja mielőtt hazaérne...Sztem találnék rajta hasznos információkat...
A legnagyobb baj nem is az, hogy megcsal, hanem az, hogy mindig engem próbál beállítani hibásnak, amiért a kapcsolatunk kezd szétmenni...
Olvasom a hozzászólásokat, és meglep, hogy mintha csak férfiak csalnának. Szinte csak olyan nő ismerősöm van, aki vagy megcsalta már a párját (ezután vagy szeretői kapcsolat lett belőle,és néha le is cserélte az eddigi pasiját) vagy egy erre alkalmas pasival megtenné. Túl sok ujj vagy egy kezemen is ahhoz, hogy felsoroljam akik ez alól kivételek.
A felsorolt jelek "unisex" jellegűek. Sőt, biztos hogy hazudozásban a nők százszor ügyesebbek.
Ami a tanácsokról eszembe jut: én saját magam nem aláznám azzal hogy megnézem a telefonját.Valahogy nekem lenne ciki. Sosem értettem azokat a pasikat (én nők is vannak ilyenek biztos) akiket csakis azért nem csal meg, hagy el a párjuk, mert technikailag lehetetlenné teszik hogy megtegye. Vagyis állandóan ellenőrzik, figyelik stb. Nem vagyok egy Jézus persze, de nekem az jutott eszembe mikor éreztem a jelekből hogy megcsalnak, amit Jézus mondott Júdásnak mikor már tudta hogy elárulta: "amit tenni készülsz gyorsan tedd meg." -nagyon zavarba jött és azt mondta nem tudja miről beszélek. Végül persze megtette.Én azt hiszem csakis olyan kapcsolatban vagyok képes lenni, ahol 2 független ember szabad akaratából úgy dönt, együtt akar lenni. Ha bármelyik ugy érzi, hogy ez már nem igaz, hagyni kell hogy tegye amit akar, mégha iszonyuan tud is fájni.
Persze ha gyerek is van, nagyon más a helyzet. Nálam nem volt.
Lehet hogy idealista vagyok, de ezen a téren nem szeretnék kompromisszumokkal élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!