Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a megcsalás legfőbb jelei, tünetei?
Profi vagyok e téren. De tényleg. Mivel pénzem nem volt rá, ezért magam végeztem a magánnyomozást! :) Ha nagyon gyanús, szólj,segítek! Vagy ha gondolod, és már nagyon gyanús a helyzet, keress egy magánnyomozót!
De valóban a telefon általában mindent elárul. Vagy a net. Nézd meg milyen oldalakat szokott látogatni, de az is gyanús lehet, ha kitörli az előzményeket!
Miért kell nyomozni nyomorult férfiak után???
Mert így viselkednek,ahogy a kérdező írja,hogy okot ad vele a bizalmatlanságra.Persze biztos nem mindenki,de sokan.
Szerintem mondd meg neki,ha nője van de titeket szeret,és együtt akartok maradni,akkor azonnal hagyja abba a kapcsolatát,nálad pedig teperjen 1000-rel.
Azt pedig,hogy bebizonyosodjon megcsal,főleg ebben a helyzetben amikor a legboldogabbnak kellene lennetek,húú ne is akard megtudni.Nekünk 6 hetes volt a legkisebb babánk mikor kiderült a férjem kapcsolatba kezdett.Azt hittem beleőrülök,el akartam hagyni.Állítja a mai napig,hogy nem feküdt le vele,és csak párszor találkoztak 1-1 órára,de én akkor sem tudom ezt megbocsájtani neki.
Együttmaradtunk ugyan,mert a gyerekeim érzései fontosabbak a sajátomnál,de a bizalom elveszett.Többé soha nem lesz olyan a kapcsolatunk amilyen előtte volt,hiába kapálózik.
Én úgy vagyok vele,ha egyszer megrendül a bizalom,az 100%-osan nem jön helyre többet .Alapjaiban rengette meg a házasságunkat,mintha valaki más lenne mint akinek eddig ismertem,szóval iszonyú nagy csalódás.Szerintem ezt nem lehet helyrehozni,legalábbis nálam nem úgy érzem még mindig.
Remélem nálatok nem ez a helyzet.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!