Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mit jelenthet? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szandra244 kérdése:

Ez mit jelenthet? Többi lent

Figyelt kérdés
25évesek vagyunk, a pasim ritkán akar szexelni, max heti 2 ami bele fér neki, volt pl,hogy hétfőn volt szex amit ő kezdeményezett de kb csak azért hogy nyugiba legyek, szerdán meg kívántam, kezdeményeztem de nemet mondott, eddig azért nyafogott mert ritkán kezdeményezek, most akartam és nemet.mondd, nem az első, nem tudom hova tenni, de ezek után nem.fogok kezdeményezni, inkább nem szexelek csak ne utasítson vissza, meg a szex is olyan hogy nem izgat fel ha ö akar csak durr bele, hiába szólok neki akkor is ez van.. mit csináljak?? Mert mindkettő dolog elég rossz számomra..

#szex #kezdeményezés #pasi keveset
2016. okt. 29. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:
nem szeret, nincs tekintettel rád
2016. okt. 29. 17:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt már pedzegettem neki, szerelem biztos nincs mert minden fontosabb mint én, inkább hétvégén is eljár dolgozni csak ne itthon kelljen lenni..
2016. okt. 29. 18:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nem klappol, vedd a kalapodat, és intsél pát!
2016. okt. 29. 19:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!