Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Barátnőm öngyilkos akar lenni és nem tudom hol van!
Barátnőmmel telefonon beszéltünk ma délután, aztán a nővére elhívta. A barátnőm mondta, hogy gáz van, mert furcsa volt a tesója hangja. Lerakta a telefont és elmentek onnan, ahol lakik ő a szüleivel, oda ahol a nővére.
Olyan 2,5-3 órája bejelentkezett MSNre és ezt írta:
"köszönök mindent. szeretlek és mindig is foglak de én ezt nem bírom. bocsáss meg de végem. én ebben a világban nem bírok már élni. a szüleimet meggyilkoltál. én meg fogok halni de nem a te hibád. szeretlek!(L) sohaviszontnemlátásra!"
és kijelentkezett. Próbáltam elérni telefonon, mindent megpróbáltam, de nem válaszol semmire. Rettegek, hogy tényleg megöli magát. Képes lenne rá.. Szeretem őt és nem akarom elveszíteni. Ha megöli magát én is meghalok lelkileg. Meg akarom vígasztalni, de nem tudom hol van. Voltam már a nővérénél, de neki meg azt mondta a barátnőm, hogy visszamegy az ő (barátnőm) otthonába mert szeretne egyedül lenni és kicsit nézegetni az emlékeket.
Persze rohantam azonnal oda, de senki nem volt a házban, ami tárva nyitva volt hagyva. Barátnőit hívtam, közben őt is folyamatosan, de senki sem tud róla semmit...
Most mit tegyek? Félek, hogy az erdőbe ment... De ott nem találom meg. Ha odament, akkor eltévedt biztosan, mert nagyon rossz a tájékozódása és én sem tudnék onnan ilyenkor kitalálni. (imádja a természetet, azért gondolom, hogy oda ment.)
Nővérét hívtam, ő bement a városba (faluban lakunk)és ott keresi, hátha bement busszal és ottvan. De szerintem szinte biztos, hogy az erdőben.
Mit tegyek? Keressem az erdőben? Vagy várjak reggelig (mi van ha elkésnék?)? Kétségbe vagyok esve, kérlek segítsetekk!!
(amint megtaláljuk (reméljük épségben) írány egy szakorvos, azt tudom)
19/F, ő 18/L
"A szüleinket meggyilkolták, ma délután. Részleteket nem akarok írni. "
A kedves kérdező most idegösszeomlással heverne a pszichiátrián, rendőri őrizettel.
Emberek, lássunk már túl az orrunkon...
Akkor elmondom mi történt:
A nővére bement a városba, a barátnője vitte be, majd vissza. mert nem találtak semmit. Egészségügyi okok miatt (törött láb) nem mehetett keresni az erdőben, ezért a szülői házban várta, hátha hazajön a barátnőm épségben. Közben felhívott engem, én mondtam, hogy lépjen be az én gyakorikérdésemre, hátha ajánlanak valami okosat. Mást úgyse tudott nagyon tenni.
Én kimentem keresni, mindenkit akit tudtam összehívtam, voltunk legalább 30an.
Én próbáltam a sötétben eltalálni oda, ahol elöszőr voltunk közösen az erdőben. De az útat nem tudtam oda, mert anno is sok kavargás után ültünk le arra a kis kőhalom félére. Meg másoknak is próbáltam elmondani, hogy hogy néz ki a hely, de nehéz volt, meg sötétben csak még rosszabbak voltak az esélyeink.
Aztán megtaláltam és ottvolt a barátnőm is! Elöszőr hihetetlen megnyugvást éreztem, mikor megláttam a göndör haját a földön. De aztán rögtön újra félelem jött. Nem mozdult. Azonnal odamentem hozzá, közben hívtam a többieket. Gyógyszeresdobozok voltak melette, de nem úgy tünt, hogy sokat bevett volna. (később kiderült, hogy semennyit sem)
Mire odaértek a többiek (mert már el tudtam magyarázni, hogy merre kell menni) sikerült felébresztenem. Ngaony kába volt és álmos és sírt folyamatosan. De hagyta, hogy öleljem és vigyázzak rá, nem tolt el magától.
Hazaértünk olyan hajnali fél 4re, hívtunk orvost, ma megyünk is hozzá.
Amúgy nem hajlandó elengedni engem:). Csak amíg a nővére ölelgette, de utána rögtön jött vissza hozzám. Együtt fürödtünk, miután hazaértünk és szinte rajtam fekve aludt el..:)
Azért köszönöm a segítséget, jól jött pár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!