Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkos akar lenni. Ennyire szerelmes vagy játssza a nagy lányt?
stop: a barát és a haver nem ugyan az :D ha barátok lennétek akkor nem kérdeznéd itt hanem tőle próbálnád megtudakolni h mi is a helyzet
19F
Nem szerelmes, hanem egyszerűen hülye. Lehet, h szimpi vagy neki, és örülne, ha kivívná a szeretetedet (ezzel az egész fenyegetőzősdivel is az a célja, h figyelj rá). Az, h miért van a barátjával, rejtély, mindenesetre sajnálom a srácot, h ilyen idióta a nője.
A legjobb, amit tehetsz, h leszarod, nem keresed, nem aggódsz érte, mert aki ilyen szinten világgá kiáltja, h öngyi lesz, az nem fogja megtenni. Kb ez a helyzet.
Aki elmondja, nem csinálja. Aki tényleg megcsinálja, nem szól előtte.
Ne is törődj vele, majd elmúlik.
Parom exe csinalta ezt,ezzel zsarolta hogy maradjanak egyutt,parom nem is merte otthagyni mert mivan ha megis megteszi.
akkor jottem en a kepbe,sokat dumaltunk es rabeszeltem a szakitasra,az ex fenyegetozott egy darabig de meg ma is el,ez 9eve tortent.
"Aki tényleg megcsinálja, nem szól előtte."
Az öngyilkosok 99%-ának van az öngyilkosság előtt valamilyen formában cry for help.
egyébként sztem ez a csaj tényleg csak zsarol, de sose lehet tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!