Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkos akar lenni. Ennyire szerelmes vagy játssza a nagy lányt?
Az en esetem.
Parommal az eljegyzesre keszultunk,osszekoltozes,latszolag minden okes volt.surun elohoztam a temat hogy ugy erzem nem akarok elni,nem foglalkozott vele.
Egyik nap elszakadt a cerna es beszedtem egy csomo bogyot,csak anyit irtam smsbe a paromnak hogy "szeretlek",(most sem tudja miert)de tudta hogy gaz van,eljott,mento es miegymas.Kiderult hogy evek ota tarto depresziom van,senki nem vette eszre.1evig kezeltek gyogyszeresen.Mara mondhatom hogy egeszseges vagyok,csaladdal de ha akkor nem kezelnek akkor nem irnek most ide.
Volt veszjelzeseim de senki nem vette komolyan,hisz minden tokeletes volt korulottem,ki gondolta volna...es megis.
beszelni kell vele,lehet hogy kamuzik,de az is lehet hogy beteg.
Én is voltam ilyen helyzetben, hogy egy srác visszautasított, és akkor jobb lett volna megölni magam. Ez nem is volt olyan rég. Az, hogy valaki segítséget kér mielőtt megtenné, "normális", csakhogy ez általában egyszer fordul elő, mert ha komolyan gondolja az öngyilkosságot, akkor nem az a célja, hogy mindenki vigyázzon rá, mert tudják, hogy bármikor megtenné. Ez egyszerűen logikátlan. Csak azt akarja, hogy figyelj rá, megsajnáld, és hogy emiatt legyél vele együtt. (És ezt sajnos tapasztalatból mondom)
Viszont nem árt odafigyelni rá, mert mi van, ha mégis komolyan gondolja.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!