Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16 éves barátnőm depresszióban szemved, öngyilkos gondolatok stb. Jövő héten megy pszichiátriai kezelésre. Mennyi esély van rá hogy meggyógyul?
Kap szép, lórúgás pirulákat., aztán évek kérdése, hogy képes-e összerakni magát.
Hogyan sikerült egy kattant csajszit összeszedni? Most aztán gondolkodhatsz ezerrel., Feel really sorry for you.
Előző kapcsoaltában,többször bántották, nem rég sikerült kilépnie belőle,általam.
És mostanába jelentkeznek nála a tünetek.
Szia!Néhány hónappal a kisfiam születése után én is megtapasztaltam, hogy mit jelent depressziósnak lenni. Aki nem élt még át hasonlót annak annyit mondanék, hogy az maga a pokol ami gyötri, kínozza a lelkedet és úgy érzed, hogy ez már mindig így lesz, senki sem segíthet.
Engem rögtön pszichiátriára küldtek ahol a doktornő elmondta, hogy ez az agyam kémiai zavara miatt van, meg a megváltozott élethelyzetem miatt és ebből én önerőből nem gyógyulhatok ki, így már írta is a bogyókat amiket állítólag szoptatás mellett is szedhetek.
Én ebbe nem tudtam beletörődni és csak böngésztem és a neten, próbáltam mindent megtudni erről a borzalmas betegségről. Megtudtam, hogy rohamosan terjedő kórról van szó, azaz népbetegség.
Napokig vívódtam, hogy bevegyem-e a tablettákat. Rettenetes bűntudatom volt és tele voltam önváddal.
Nem tudom, hogy történt de egy nap rádöbbentem, hogy nem segíthet más csak egy valaki, akiről akkor már rég tudomást sem vettem. Ő a mi atyánk, akinél jobban senki sem ismer minket. Ő alkotott minket és Ő képes meggyógyítani minden bajunkat, HA KÉRJÜK!!!
Hetekbe telt és nem volt könnyű, de meggyógyultam az agyam kémiája és a körülményeim ellenére GYÓGYSZEREK NÉLKÜL !!!!és tudom, hogy amíg Ő az életem ura, nem kell félnem semmitől.
Nem tudom, hogy a barátnődnek volt-e valaha kapcsolata Istennel, de úgy gondolom, hogy hozzá fordulni sohasem késő, Ő mindig tárt karokkal fogad. Amíg nélküle élünk, sohasem lehet teljes az életünk bármink legyen is.
Ezt az írást ma találtam. Talán magyarázattal szolgál a barátnőd állapotára.
Kérem a jó Istent, hogy segítsen nektek túljutni mindezen.
Bocsi a linket lehagytam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!