Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem látom több mint egy hétig. Mit csináljak? Öngyilkos leszek ) :
17 éves fiú vagyok és van egy 16 éves barátnőm.
3 hónapja vagyunk együtt,de holnap megy Horváthországba jövő hét Vasárnapig :'(
És ma is egész nap együtt voltunk,hogy ne hiányozzon annyira,de már most kész vagyok :'(
Megőrülök,hogy 1 hétig azt sem tudom,hogy mi van vele :(
Nem bírom ki nélküle annyira szeretem :(
Szerintem míg távolvan a barátnőd wowozz :'D
annyira bele fogsz feletkezni , h elfelejted aztis hogy van barátnőd , szal ha máskor elmegy észre se fogod venni ^^ probléma megoldva.
Örülj annak ami van, annak hogy van barátnőd.
Nekem tetszik egy lány, egy évig azt se tudtam mi a neve, egyszer egy buliba megismertem, kiderült hogy egyik haverom nagy spanja. Hetek óta nem láttam...
Neked van barátnőd és 1 hétig nem bírod ki??
Szerintem addig ne is egyél, akkor még jobban fogod érezni a hiányát - és mire megérkezik, hangos gyomorkorgással tudod fogadni. Képzeld, mennyire fog örülni neki! Hát még te, hogy megint zabálhatsz!
Lesz nagy öröm! :-D
Szerintem készíthetnél neki valamit(egy videót, rajzot, akármi szépet, és meghatót), mire visszajön :D ^^
Így is nagy lesz az öröm, ha viszontlátjátok egymást, hát még úgy ;)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!