Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem látom több mint egy hétig. Mit csináljak? Öngyilkos leszek ) :

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok és van egy 16 éves barátnőm.

3 hónapja vagyunk együtt,de holnap megy Horváthországba jövő hét Vasárnapig :'(

És ma is egész nap együtt voltunk,hogy ne hiányozzon annyira,de már most kész vagyok :'(

Megőrülök,hogy 1 hétig azt sem tudom,hogy mi van vele :(

Nem bírom ki nélküle annyira szeretem :(

2011. aug. 11. 21:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
46%
Nem érdekel.
2011. aug. 11. 21:56
 2/26 anonim ***** válasza:
93%
Én több mint egy hónapig kibírtam ;) nem lesz olyan sok az az egy hét :)
2011. aug. 11. 21:57
 3/26 anonim ***** válasza:
54%
Csatlakozom az első hozzászólóhoz! Minek kérdezed, ha tudod már a választ rá, hogy lebeszéljünk!? Majd elmúlik, örülj a szerelemnek, kis távolság jó, meg a többi szar tanács, amit mondani szoktak ilyenkor, tudod...Ha kinyírod magad, akkor tovább tart majd a távolság, mint egy hét, és 1-2 év elteltével azt sem tudja, hogy voltál. Maszturbálj sokat és írj szerelmes verseket, énekelj-vonyíts, bármit!
2011. aug. 11. 22:01
 4/26 anonim ***** válasza:

1 hét?????

vazze... :-)

2011. aug. 11. 22:02
 5/26 Frusskah válasza:

Szerintem míg távolvan a barátnőd wowozz :'D

annyira bele fogsz feletkezni , h elfelejted aztis hogy van barátnőd , szal ha máskor elmegy észre se fogod venni ^^ probléma megoldva.

2011. aug. 11. 22:02
 6/26 anonim ***** válasza:

Örülj annak ami van, annak hogy van barátnőd.

Nekem tetszik egy lány, egy évig azt se tudtam mi a neve, egyszer egy buliba megismertem, kiderült hogy egyik haverom nagy spanja. Hetek óta nem láttam...

Neked van barátnőd és 1 hétig nem bírod ki??

2011. aug. 11. 22:03
 7/26 A kérdező kommentje:
NEM :/
2011. aug. 11. 22:04
 8/26 anonim ***** válasza:

Szerintem addig ne is egyél, akkor még jobban fogod érezni a hiányát - és mire megérkezik, hangos gyomorkorgással tudod fogadni. Képzeld, mennyire fog örülni neki! Hát még te, hogy megint zabálhatsz!

Lesz nagy öröm! :-D

2011. aug. 11. 22:05
 9/26 anonim ***** válasza:
27%
Én a te helyedben kihasználnám a lehetőséget a kurv.zásra!
2011. aug. 11. 22:06
 10/26 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem készíthetnél neki valamit(egy videót, rajzot, akármi szépet, és meghatót), mire visszajön :D ^^

Így is nagy lesz az öröm, ha viszontlátjátok egymást, hát még úgy ;)

16/L

2011. aug. 11. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!