Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem látom több mint egy hétig. Mit csináljak? Öngyilkos leszek ) :
17 éves fiú vagyok és van egy 16 éves barátnőm.
3 hónapja vagyunk együtt,de holnap megy Horváthországba jövő hét Vasárnapig :'(
És ma is egész nap együtt voltunk,hogy ne hiányozzon annyira,de már most kész vagyok :'(
Megőrülök,hogy 1 hétig azt sem tudom,hogy mi van vele :(
Nem bírom ki nélküle annyira szeretem :(
jaah...legyél öngyilkos,aztán végképp nem látod egy jóideig.
én fél évig voltam együtt minden nap a párommal,mikor 2hónapra lement vidékre nyaralni...az első napok nehezek,aztán tűrhető...ha majd visszajön,akkor sokkal kedvesebb lesz számodra,mint mikor sülve-főve együtt voltatok ;) gyorsan megy az idő,főleg ha elfoglalod magad.
hmm énis szeretem a lekváros buktát :)
Köszi utolsó :(
Nem, öreg, nem vagyok érzéketlen, az elején még (egy kicsit) együtt is éreztem veled. De mostmár csak majomparádé amit csinálsz.
Én elég elkényeztetett kölyök voltam, de ekkora palávert azért messze nem csináltam abból, ha egy hétig nem láthattam a csajomat. Túl fogod élni, mint ahogy ezt nap mint nap milliók túlélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!