Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a barátnőtökr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a barátnőtökről kiderülne, hogy öngyilkos akart lenni? Szakítanátok vele?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 00:50
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Pff inkább segítenék neki a problémái megoldásában, és lelket öntenék belé.
2011. jún. 27. 00:51
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Hát ha már kinőtt ebből a hülyeségből akkor nem.
2011. jún. 27. 00:51
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
én elvből nem járok emósokkal.
2011. jún. 27. 00:53
 4/10 anonim válasza:
94%
Hány éves a barátnőd? ha csak egy tizenéves aki világfájdalmat játszik.. akkor én otthagynám. De ha érettebb és valóban depresszióban szenved, akkor segítened kell neki. rá kell venned, hogy elmenjen egy pszichológushoz és lelkileg támogatni. egy öngyilkosság ha komoly, mindent meg kell tenned. (mellesleg ha tudod valakiről h öngyilkosságra készülsz és nem próbálsz meg tenni ellene semmit, az bűncselekmény és a törvény bünteti)
2011. jún. 27. 01:04
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Ha a páromról kiderülne ilyesmi, már alapból nem jönnék össze vele. Felnőtt embert szeretnék társul, akire minden helyzetben számíthatok, nem pedig egy óvodást, akire vigyázni kell, mikor törik össze a kis lelke és akar hülyeséget elkövetni. Az öngyilkosságot az esetek 99%-ban gyávaságnak és önzésnek tartom. Igen, én is ismerek (ismertem) olyanokat, akiknek sikerült, és látva hogy mit hagytak maguk után, hány értékes ember életét tették tönkre ezzel, jobb is nekik, hogy már nincsenek itt, különben én fojtanám meg őket. Nyugodtan lepontozhat, aki úgy gondolja, de én soha nem bocsátom meg azt a fájdalmat, amit számomra fontos, szeretetreméltó embereknek okoztak.

Ebből kiindulva aki képes ilyesmire, az éljen boldogan valahol messze tőlem.

2011. jún. 27. 01:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit kifejthetnéd bővebben ezt az öngyilok dolgot.

Eljátszott a gondolattal,vagy már a kórházból kellett hazahozni,vagy te hívtál rá rohammentőt?

Az is lényeges az ítélet előtt,hogy mikor csinálta ezt?

10-15 éve,vagy a múlt héten?

Mindegyik dolog nagyban befolyásolja a döntést.

2011. jún. 27. 01:44
 7/10 anonim ***** válasza:
énis ebben a cipőben jártam ha gondolod irj és lehet segithetek, hány éves vagy?
2011. jún. 27. 09:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Az ember ha megéli a legmélyebb poklát csak onnan tud igazán kimászni, szóval ha öngyilkos szeretne lenni hát legyen, vagy visszatalál, vagy véghez viszi tettét. Minden esetre jó megoldás mindkettő.
2011. jún. 27. 09:27
 9/10 A kérdező kommentje:

A lány 19 éves, 3 hétig Pesten voltam, mielőtt hazaértem, azelőtt pár nappal engedték ki a kórházból (2 napja jöttem haza). Zavaros nekem még ez a dolog...

42F

2011. jún. 27. 09:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha ilyesmi megfordul a fejedben, nem is szereted csak van valakid. Ilyenkor nem pszichológus kell, hanem egy jóbarét, akivel meg lehet beszélni a dolgokat.
2011. jún. 27. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!