Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a barátnőtökről kiderülne, hogy öngyilkos akart lenni? Szakítanátok vele?
Ha a páromról kiderülne ilyesmi, már alapból nem jönnék össze vele. Felnőtt embert szeretnék társul, akire minden helyzetben számíthatok, nem pedig egy óvodást, akire vigyázni kell, mikor törik össze a kis lelke és akar hülyeséget elkövetni. Az öngyilkosságot az esetek 99%-ban gyávaságnak és önzésnek tartom. Igen, én is ismerek (ismertem) olyanokat, akiknek sikerült, és látva hogy mit hagytak maguk után, hány értékes ember életét tették tönkre ezzel, jobb is nekik, hogy már nincsenek itt, különben én fojtanám meg őket. Nyugodtan lepontozhat, aki úgy gondolja, de én soha nem bocsátom meg azt a fájdalmat, amit számomra fontos, szeretetreméltó embereknek okoztak.
Ebből kiindulva aki képes ilyesmire, az éljen boldogan valahol messze tőlem.
Kicsit kifejthetnéd bővebben ezt az öngyilok dolgot.
Eljátszott a gondolattal,vagy már a kórházból kellett hazahozni,vagy te hívtál rá rohammentőt?
Az is lényeges az ítélet előtt,hogy mikor csinálta ezt?
10-15 éve,vagy a múlt héten?
Mindegyik dolog nagyban befolyásolja a döntést.
A lány 19 éves, 3 hétig Pesten voltam, mielőtt hazaértem, azelőtt pár nappal engedték ki a kórházból (2 napja jöttem haza). Zavaros nekem még ez a dolog...
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!