Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Barátnőm öngyilkos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Barátnőm öngyilkos akar lenni és nem tudom hol van!

Figyelt kérdés

Barátnőmmel telefonon beszéltünk ma délután, aztán a nővére elhívta. A barátnőm mondta, hogy gáz van, mert furcsa volt a tesója hangja. Lerakta a telefont és elmentek onnan, ahol lakik ő a szüleivel, oda ahol a nővére.

Olyan 2,5-3 órája bejelentkezett MSNre és ezt írta:

"köszönök mindent. szeretlek és mindig is foglak de én ezt nem bírom. bocsáss meg de végem. én ebben a világban nem bírok már élni. a szüleimet meggyilkoltál. én meg fogok halni de nem a te hibád. szeretlek!(L) sohaviszontnemlátásra!"

és kijelentkezett. Próbáltam elérni telefonon, mindent megpróbáltam, de nem válaszol semmire. Rettegek, hogy tényleg megöli magát. Képes lenne rá.. Szeretem őt és nem akarom elveszíteni. Ha megöli magát én is meghalok lelkileg. Meg akarom vígasztalni, de nem tudom hol van. Voltam már a nővérénél, de neki meg azt mondta a barátnőm, hogy visszamegy az ő (barátnőm) otthonába mert szeretne egyedül lenni és kicsit nézegetni az emlékeket.

Persze rohantam azonnal oda, de senki nem volt a házban, ami tárva nyitva volt hagyva. Barátnőit hívtam, közben őt is folyamatosan, de senki sem tud róla semmit...

Most mit tegyek? Félek, hogy az erdőbe ment... De ott nem találom meg. Ha odament, akkor eltévedt biztosan, mert nagyon rossz a tájékozódása és én sem tudnék onnan ilyenkor kitalálni. (imádja a természetet, azért gondolom, hogy oda ment.)

Nővérét hívtam, ő bement a városba (faluban lakunk)és ott keresi, hátha bement busszal és ottvan. De szerintem szinte biztos, hogy az erdőben.

Mit tegyek? Keressem az erdőben? Vagy várjak reggelig (mi van ha elkésnék?)? Kétségbe vagyok esve, kérlek segítsetekk!!

(amint megtaláljuk (reméljük épségben) írány egy szakorvos, azt tudom)

19/F, ő 18/L

2010. ápr. 25. 22:03
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
78%

én azt nem értem, miért nem keresed, miért ülsz a számítógép elött?

szerinted mi tudjuk hol van?

2010. ápr. 25. 22:04
 2/60 A kérdező kommentje:
Kerestem mindenhol de félek hogyha bemegyek az erőben elkeveredek én is és nem találom meg!
2010. ápr. 25. 22:05
 3/60 anonim ***** válasza:
84%

Rendőrség (bár nem tudom, hogy foglalkoznak-e az üggyel). Te meg irány az erdőbe. Jobbat nem tudsz. (Keress meg még pár ismerőst, és mindenki segítsen).

Őszintén remélem, hogy ez egy rossz vicc.

2010. ápr. 25. 22:05
 4/60 anonim ***** válasza:
100%
hívd a rendőrséget. mondj el nekik mindent és vele elkezditek a keresést. olyan helyre menj ahol jár vonat vagy van híd. olyan helyen keresd ahol könnyen megölheti magát, már bocs a szóért
2010. ápr. 25. 22:06
 5/60 anonim ***** válasza:
97%

Hogy tévedsz el egy erdőben? Nagyon egyszerű, hisz bármerre indulsz, előbb utóbb kijutsz onnan. Szerintem inkább keresd még.

üdv

2010. ápr. 25. 22:07
 6/60 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly? Ilyennel nem jó viccelni öcsém... Ha komoly, akkor nem tudok tanácsot adni, bár ha komoly lenne, valószínű nem itt kérdeznéd. Mondjuk ha mégis komoly, akkor járkálj erre arra a városban, hátha látod, szeret téged stb... na ahol voltatok , első randi ilyesmi arra szétnézhetsz.
2010. ápr. 25. 22:07
 7/60 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz,hogy megtaláld nagyon kell ismerned őt.Az ilyen öngyilkosok még felkeresik a számukra kedves helyeket.Ha a szüleit tényleg megölték nagy valószínüséggel oda megy.De egyedül nem találod meg.Kérj segítséget a kereséshez.
2010. ápr. 25. 22:08
 8/60 anonim ***** válasza:
82%
22:08 folytatása:A szülei sírjára gondoltam.Vagy ahol meghaltak.Fontos a távolság nagyon messzire nem megy.És nem hiszem,hogy hidat választ.Ilyen állapotban pont nem a fizikai megerőltetésre vágyik.
2010. ápr. 25. 22:11
 9/60 anonim ***** válasza:
100%

Tudtommal a rendőrség még nem is állna neki a keresésnek... Szedj össze embereket, nézzétek meg az erdőben, szólj mindenkinek, kérdezz meg mindenkit, aki tudhat róla valamit, vagy veletek tartana keresni. Van kutyája? Vigyétek. Mobilját megtaláltátok? Vitt magával valamit? Üres kézzel biztos nem ment, ha öngyilkos akart lenni, akkor pláne nem.

Egyébként nem tartom valószínűnek, hogy felhívná magára a figyelmet mindenféle búcsúüzenetekkel, ha komolyan gondolta. Szerintem e miatt ne aggódj. De keressétek meg minél hamarabb, nehogy valami baja legyen.

2010. ápr. 25. 22:11
 10/60 anonim ***** válasza:
100%
rendőrség, barátokkal indulj és keressétek!!!!!!
2010. ápr. 25. 22:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!