Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baratommal masfel evig eltunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratommal masfel evig eltunk egyutt aztan elkoltozott mert szerinte sokat vitaztunk a hazimunka miatt!?

Figyelt kérdés

Szerinte EN nem takaritottam eleget. Habar en mostam a ruhainkat mindig, es egy heten 1x takaritottam, de neki ez keves volt. Mar jo nehany honapja, hogy elkoltozott, es en mar szeretnem ha visszakoltozne mert valtoztam, igyekszem tobbet takaritani a lakast es nem rendetlenseget hagyni. Habar azt kijelentem, hogy tok kupleraj sose volt meg kosz se, de o kb egy korhaz szinten levo tisztasagot var el. :/ Hiaba igyekszek, most meg az a baja, hogy mert o mondta ezert csinalom es nem magam miatt meg magunk miatt.

Eskuszom nem ertem, mar semmi nem jo neki, hiaba kerdeztem, hogy akkor mit var? De ugyanazt hajtogatja. Hogy tiszta lakasban akar elni. De total maga ellen beszel, hogy ha meg csinalom akkor meg az a baj.

Es ezert azt mondta, hogy fel is visszakoltozni, mert nem akar megint emiatt veszekedni.

Most komolyan, mit csinaljak? :(

25/N 25/F

2016. okt. 2. 21:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%

nem értem, miért jó, ha egy nő csicska és ráadásul ilyen pasi után futsz

én sose süllyednék ide

2016. okt. 3. 04:16
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Figyi igazabol nalunk is sok vita megy a takaritáson, mert elég trehányak vagyunk mind a ketten sajnos. De egy dolgot el kell, hogy magyarázz neki. Nem abban a korban élünk már, ahol a nő háztartást vezet, gereket nevel, a férfi pedig dolgozik és eltartja a családot. Akkor ez a nő dolga volt. De igy hogy nőként is dolgoznunk kell igy ugygondolom egyenranguvá válunk. A házimunkát is eképp kell felosztani. te is elfáradsz a munkában nem csak ő. neked is kell a pihenés. ha ezt nem érti meg felejtős a dolog szerintem.. Másrészt pedig ha ennyi "probléma" miatt elkötözik akkor el kell gondolkozni, hogy van e ennek bármi értelme is. Ha zavarja a rendetlenség fel kell emelni a seggét és tenni ellene. példát mutasson, ne negatív kritikával illessen. ennyi.
2016. okt. 3. 04:30
 23/26 A kérdező kommentje:

O is takaritott amig egyutt eltunk. Amikor tudtunk egyutt csinaltuk. Es igen, tudja es mondta is, hogy sokat dolgozok en is de attol meg az otthoni teendoket is meg kell csinalni. En meg mondtam, hogy MEGLESZ de elobb szeretnem a seggemet letenni egy 20percre munka utan. Muszaj vele megint beszelnem, es kideriteni mi mas all ennek a hattereben.

Ha jol tudom az Anyja mindig is haztartasbeli volt az Apja meg dolgozik ugye.. hat az en Anyukam meg 14 eves kora ota dolgozik es o is falun nott fel szoval se a hazi munka se a "hazon kivuli" munka nem idegen szamara. Apam rendor 23 eves kora ota es ugyanugy megosztjak a hazimunkat. szoval en se

egy lusta csaladban nottem fel de az teny es valo hogy nem vagyunk "maniakus rendcsinalok" ..

2016. okt. 3. 07:25
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg psziches okokbol erzi ugy a baratod, hogy nincs eleg tisztasag. Ha patikatisztasagban nott fel,ha az anyja haztartasbelikent mindent tokeletesen rendben tartott, es ha ehhez meg esetleg egy enyhebb kenyszerbetegseg is tarsul, es mindennek derekszogben kell allnia otthon, kulonben azt erzi, hogy kupi veszi korul,nos ekkor szerintem felejtos a pasi.Most igyekszel neki megfelelni,de kepzeld el, ha egy olyan periodus lesz az eletedben, amikor nem lesz idod, energiad naponta kiglancolni a lakast (sok munka,egeszsegugyi problema,kisgyerek a csaladban)akkor napi szinten gyomorideggel varod haza, hogy miben nem feleltel mar meg megint? Naponta hallgatod a letolasokat arrol, hogy milyen alkalmatlan vagy?Hidd el, ennek a pasasnak sosem fogsz tudni megfelelni.Nem is ertem, miert tepersz ennyire utana.
2016. okt. 3. 09:08
 25/26 A kérdező kommentje:
Azt hiszem beszelek vele megegyszer mert ez tenyleg nem allapot. :(
2016. okt. 3. 11:32
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Hogy az a jóédes anyukája biztos háztartásbeli. Ezt akartam írni, de aztán végigolvastam a kommenteket és tényleg az. Dettó mint az én pároméknál, anyja hülyén érzi magát hogy nem dolgozott életében, és ezért a dolgozó nőkbe köt bele lépten nyomon. Párom meg ezt annyit hallgatta hogy átragadt rá. Eleinte ez szörnyű volt nálunk is. Az anyja meg szent, mert a napi plusz 10 szabad órája alatt képes volt kitakarítani, micsoda eredmény.
2020. márc. 9. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!