Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratommal masfel evig eltunk egyutt aztan elkoltozott mert szerinte sokat vitaztunk a hazimunka miatt!?
Szerinte EN nem takaritottam eleget. Habar en mostam a ruhainkat mindig, es egy heten 1x takaritottam, de neki ez keves volt. Mar jo nehany honapja, hogy elkoltozott, es en mar szeretnem ha visszakoltozne mert valtoztam, igyekszem tobbet takaritani a lakast es nem rendetlenseget hagyni. Habar azt kijelentem, hogy tok kupleraj sose volt meg kosz se, de o kb egy korhaz szinten levo tisztasagot var el. :/ Hiaba igyekszek, most meg az a baja, hogy mert o mondta ezert csinalom es nem magam miatt meg magunk miatt.
Eskuszom nem ertem, mar semmi nem jo neki, hiaba kerdeztem, hogy akkor mit var? De ugyanazt hajtogatja. Hogy tiszta lakasban akar elni. De total maga ellen beszel, hogy ha meg csinalom akkor meg az a baj.
Es ezert azt mondta, hogy fel is visszakoltozni, mert nem akar megint emiatt veszekedni.
Most komolyan, mit csinaljak? :(
25/N 25/F
nem értem, miért jó, ha egy nő csicska és ráadásul ilyen pasi után futsz
én sose süllyednék ide
O is takaritott amig egyutt eltunk. Amikor tudtunk egyutt csinaltuk. Es igen, tudja es mondta is, hogy sokat dolgozok en is de attol meg az otthoni teendoket is meg kell csinalni. En meg mondtam, hogy MEGLESZ de elobb szeretnem a seggemet letenni egy 20percre munka utan. Muszaj vele megint beszelnem, es kideriteni mi mas all ennek a hattereben.
Ha jol tudom az Anyja mindig is haztartasbeli volt az Apja meg dolgozik ugye.. hat az en Anyukam meg 14 eves kora ota dolgozik es o is falun nott fel szoval se a hazi munka se a "hazon kivuli" munka nem idegen szamara. Apam rendor 23 eves kora ota es ugyanugy megosztjak a hazimunkat. szoval en se
egy lusta csaladban nottem fel de az teny es valo hogy nem vagyunk "maniakus rendcsinalok" ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!