Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tudnék kezdeni a barátommal?
Fél éves a kapcsolat.
Korábban is jelen volt ez, de most úgy néz ki, hogy eldurvult a helyzet.
Lényeg annyi, hogy ő kicsit depressziós, önbizalomhiánya van(egyébként a semmire, csak az ex miatt megcsömörlött).
A hülye kollégái meg azzal traktálják folyton, hogy mit keresek mellette, jobbat érdemlek tőle, meg fogom csalni stb.
Most meg kitalálta, hogy úgyse tudná megadni amit megérdemlek, megcsalnám, jobb neki egyedül, bizalmatlannak érzi magát meg ilyenek.
Pedig ezek nem igazak. Amióta együtt vagyunk ő is kicsit kivirágzott. Meg van az alap rossz hangulata, de elmondása szerint sokkal jobban érzi magát most mint korábban bármikor előttem. Elküldtem már szakemberhez, hogy kicsit rakja rendbe(ennél én is voltam, azért ajánlottam neki, mert engem szinte kicserélt).
Úgy érzem szakítani akar, de én meg nem akarom őt elveszíteni :(
Ezen már milliószor átmentünk, de ez se használ.
Ma egyébként pont a kollégáival töltötte a napját és mikor már kevesen voltak akkor vették őt elő és egrecíroztatták.
Gondolom meg magára vette és most megint bedepizik.
Egyébként én is jól érzem magam vele, csak ezeket a kirohanásait nem értem.
Nyilván nem ez jön le, de ha annyira gáz lenne, már rég elhagytam volna.
Számomra ő az első ember a gyerekkori barátnőm után, akiben 100%-ig megbízok és bármiről tudok vele beszélni, nem pedig a mi bajod című kérdésre semmi a válasz.
Nem tudom mennyire tudják befolyásolni, ez csak a mai nap. Egyébként nem tűnik olyan embernek mint akit könnyű irányítani.
Szerintem csak az agyára mentek és nagyon belelovallta magát ebbe és most ez lett a rögeszméje.
Én nem lenék együtt olyan emberrel, aki nem képes leállítani a barátait.
Ex sem tudta megtenni, szakítottam is vele. Barátok, okés, persze, kellenek, de az, hogy minden lépésünket, és az Ő gondolatait ők határozzák meg, na állj! Fél év után meguntam, és kidobtam őt. Legyen boldog a haverokkal.
Nekem úgy tűnik inkább, hogy bipoláris depressziós. Főleg a tegnapi nap miatt. Ma reggel felhívott és nem emlékezett semmire se. Jó mondjuk ez a sok pálinka és sör miatt volt. Kérdezte, hogy miket mondott én meg felolvastam neki és csak fogta a fejét.
És ez nem az első ilyen. Többször volt már ilyen mélyrepülése(talán ez volt a 4. év eleje óta).
Nagyjából a tünetek is stimmelnek nála, kivéve azt, hogy nála ez a hullámhegy-és völgy nem annyira szembeötlő csak vannak kisebb-nagyobb kiugrások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!