Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan béküljek ki a barátommal ebben a helyzetben?
Nagyon összevesztünk, az én hibám miatt, mert nagyon bunkó voltam vele, meg mostanában elhanyagoltam a tanulmányaim miatt. Bocsánatot kértem tőle, meg mondtam, hogy nagyon szeretem. Mondta, hogy ő is szeret, de most nagyon megbántottam, egyedül akar lenni.
Nagyon szereti a hasát, ezért arra gondoltam, hogy főzök neki valami finomat, és ezzel meglepem, de mielőtt belevághattam volna, anyukám nekem esett, hogy "nehogy már mi etessük a pasidat", és megtiltotta, hogy főzzek neki... Most akkor mit tegyek, mivel kedveskedjek? Mert a barátomnak egyébként az ajándékozás a szeretetnyelve.
Ha ez felnőtt párkapcsolat, akkor úgy is kéne viselkedni.
Mész, megveszed az alapanyagokat, megfőzöd, anyukád mindenféle segítsége és terhelése nélkül meg lehet oldani.
Mondjuk ha én lennék a pasid, akkor ezek után nem lenne elég egy tál kaja. Nem vagyok kutya, hogy kajával jutalmazzanak meg vigasztaljanak!
De nem tudom, mert anyukám nem ad pénzt már az alapanyagokra se...
Én ismerem őt, és tudom hogy örült volna valami finomnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!