Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk 3 hétre a barátommal, elkövettem egy nagy hülyeséget. :C Most kibékültünk de tudom, hogyha elmondanám, végleg vége lenne. Ilyen helyzetben mit csinálnátok? Hazudnátok?
Figyelt kérdés
:(((
Nagyon-nagyon sürgős!!!
2010. júl. 25. 13:48
2/53 anonim válasza:
Milyen hülyeséget csináltál? Amúgy egy idő után úgyse fogod tudni magadban tartani, mert lelkiismeret furdalásod lesz, szóval szerintem jobb ha elmondod neki.
3/53 anonim válasza:
mi az a hülyeség? dugt@l vki mással?
4/53 A kérdező kommentje:
Igen :((((
Életemben először tettem ilyen szörnyűséget, teljesen bolond voltam...de úgy tűnt végleges a szakítás, én pedig megőrültem... :(((
Nem mondhatom el...de hogyan hazudhatnék???
A 3 hét alatt ő is járt egy lánnyal, még lagziban is voltak, de azt mondja, hogy nem feküdtek le egymással...
Segítsetek könyörgöm!!!
2010. júl. 25. 13:54
5/53 anonim válasza:
hát ha szakítottatok, az más, akkor pl.nem csaltad meg...mert ugye ki tudhatta hogy kibékültök?
6/53 anonim válasza:
az igazság jó és erényes dolog de nem mindig célravezető!És amiről az ember nem tud az nem fáj.
7/53 A kérdező kommentje:
Igen, így volt...nem csaltam meg.
De hogyan hazudhatnék neki? :((
2010. júl. 25. 13:56
8/53 anonim válasza:
Mondd el neki így, hogy azért tetted meg, mert majd megőrültél a szakítás miatt és hogy most nagyon bánod már, de őszinte akarsz lenni hozzá mindig.
9/53 anonim válasza:
ne mond el neki
nálunk ugyanez volt
azóta nemtudok úgyanugy ránézni
ne tedd
10/53 anonim válasza:
Ha 3 hét se kellett h valaki alá befeküdj ,akkor talán nem fog annyira tönkretenni hogy ha az igazság miatt szakít veled a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!