Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottunk 3 hétre a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk 3 hétre a barátommal, elkövettem egy nagy hülyeséget. :C Most kibékültünk de tudom, hogyha elmondanám, végleg vége lenne. Ilyen helyzetben mit csinálnátok? Hazudnátok?

Figyelt kérdés

:(((

Nagyon-nagyon sürgős!!!

2010. júl. 25. 13:48
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Hiszed,hogy ki békültetek.De meddig? 1-2 hét és újra fog robbanni.Idő kell ahhoz ,hogy halványuljon nem is kevés de mindig előtte lesz amit tettél.Elég egy rejtett hívás vagy egy olyan szám amit nem ismer és megint romba dől az egész életed.
2010. aug. 3. 12:43
 42/53 A kérdező kommentje:

Igen, tudom... De annyira sajnálom elhagyni őt és nem is lenne ugyanaz nélküle...

Ő a "biztonságot jelentő pont" és tudom, hogy nagyon szeret.

Sajnos...

Néha úgy érzem, már nem szeretem, de nagyon önző vagyok, nem tudom otthagyni mert nehéz lenne nélküle és mikor nincs velem (vagy épp mással van) annyira bánt és olyankor én is úgy érzem, hogy szeretem...

Sz.r egy helyzet, az biztos!

Kedves egyik Válaszoló: és te nem gondoltad, hogy szakítanod kellene a barátnőddel?

Vagy tudsz ebben a tudatban vele járni?...

:(

2010. aug. 3. 17:11
 43/53 anonim ***** válasza:
10 év után mentünk szét és már nem a barátnőm volt.
2010. aug. 4. 12:23
 44/53 A kérdező kommentje:

Ez kemény....

És amiatt lett vége, hogy megcsalt, vagy egyéb okok?

2010. aug. 4. 13:39
 45/53 anonim ***** válasza:
Igen.Nem is egyszeri dologról volt szó de ez mindegy.Elég lett volna ha nem tudom meg és kész!
2010. aug. 4. 13:44
 46/53 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet veletek? Nyugi van vagy esetleg már szét mentetek?
2010. aug. 11. 19:30
 47/53 A kérdező kommentje:

összevesztünk, kibékültünk, összevesztünk....

Külön vagyunk, sokat balhéztunk...

Ma is összefutottunk, ő szívem-nek szólít mert hogy mindig szeretni fog, arra kér, hogy legalább sz.xeljünk mindig... Nem számít ha neki vagy nekem valaki más lesz, akkor is találkozzunk, minél gyakrabban annál jobb...

Holnap este szeretne, de hát ez milyen dolog lenne??... Nem tudom na...

2010. aug. 11. 19:39
 48/53 anonim ***** válasza:
Nem számít neki ha Te mással? De hát emiatt mentetek szét nem?
2010. aug. 11. 19:53
 49/53 A kérdező kommentje:

Azt mondta nem számít neki. Nyugodtan éljem az életemet, ő majd akkor is szeretkezni akar velem, ha épp férjnél leszek...

Emiatt mentünk szét, igen...

2010. aug. 11. 19:55
 50/53 anonim ***** válasza:
akkor már csak úgy tekint mint egy qvára és ebben nincs benne az,hogy "még szeretlek+ címszó! Hanyagoljad inkább pedig én is férfi vagyok.És a férfiak nem vetik meg az ingyen pin@t.Bocsi de ez van!
2010. aug. 11. 20:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!