Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk 3 hétre a barátommal, elkövettem egy nagy hülyeséget. :C Most kibékültünk de tudom, hogyha elmondanám, végleg vége lenne. Ilyen helyzetben mit csinálnátok? Hazudnátok?
:(((
Nagyon-nagyon sürgős!!!
Akkor ne mondjam el???
Tuti, hogy utálna.... :((
Köszönöm a tanácsotokat, nagyon jól esett olvasni!!!
Nem mondom el, megtanulok együtt élni a gondolattal és kész...
Elmondtam neki...
Jaj úgy megbántottam és azt gondoltam soha-soha nem fog rám nézni, nehezen "bocsájtott meg"...aztán a végén kibékültünk, de nem tudom mi lesz belőle...hogyan viselkedjek meg minden...
Na kibékültünk (vagyis nem tudom minek nevezzem...), milliószor bocsánatot kértem, mindent megteszek érte és az este is azt írta üzenetben (miután megivott egy sört), hogy utál...
Amúgy néha azt mondja szeret, néha azt, hogy már soha nem tud úgy rám nézni, mint előtte...
Mit tegyek meg azért, hogy túltegye magát a dolgon és megbocsásson, bízzon bennem és elhiggye, hogy szívből bánom az egészet?? :(
Egyébként ő is jött össze lányokkal, de én előbb és ő nem tette meg azt... :(
Úgyhogy én vagyok a bűnös! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!