Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottunk 3 hétre a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk 3 hétre a barátommal, elkövettem egy nagy hülyeséget. :C Most kibékültünk de tudom, hogyha elmondanám, végleg vége lenne. Ilyen helyzetben mit csinálnátok? Hazudnátok?

Figyelt kérdés

:(((

Nagyon-nagyon sürgős!!!

2010. júl. 25. 13:48
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:

Akkor ne mondjam el???

Tuti, hogy utálna.... :((

2010. júl. 25. 13:58
 12/53 A kérdező kommentje:
És hogyan hazudjak a szemébe?? :((
2010. júl. 25. 13:59
 13/53 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok,és azt tanácsolom neked ,hogy ne mond el!Miért? Mert soha az életben nem bízna benned függetlenül attól ,hogy szakítás után csaltad meg.ÉS siránkozz hanem tedd rendbe magad!
2010. júl. 25. 14:00
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom ,hogy ne mond el mert attól nem lenne jobb egyikőtöknek sem. A lelki ismerteted lehet,hogy meg könnyebbülne de utána amiatt éreznéd mocskosnak magadat mert meg tetted!válaszd a kisebbik rosszat ha lehet ilyet mondani.
2010. júl. 25. 14:06
 15/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se mondd el. Önző dolog lenne, mert magadon könnyítenél vele, de használni nem használna. Hazudni sem kell, ha rákérdez erre egyszerűen mondd azt, hogy hülyeség volt szakítani, nagyon megviselt téged az a három hét, és úgy ahogy van ki akarod törölni az életedből, nem akarsz rá emlékezni, felejtsétek el az egészet. Ebből érezni fogja azt is, hogy jobb lesz neki nem feszegetni, és hidd el, vannak olyan kérdések, amiket nem tesz fel az ember, mert nem akarja biztosan tudni a választ. Zárjátok le, ne beszéljetek róla többet, a jövőt kell nézni nem a múltat.
2010. júl. 25. 14:11
 16/53 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsotokat, nagyon jól esett olvasni!!!

Nem mondom el, megtanulok együtt élni a gondolattal és kész...

2010. júl. 25. 14:35
 17/53 A kérdező kommentje:

Elmondtam neki...

Jaj úgy megbántottam és azt gondoltam soha-soha nem fog rám nézni, nehezen "bocsájtott meg"...aztán a végén kibékültünk, de nem tudom mi lesz belőle...hogyan viselkedjek meg minden...

2010. júl. 26. 13:54
 18/53 anonim ***** válasza:
nem is szereted akkor.ha vkibe szerelmes vagyok,akkor rengeteg idő kell hogy másra tudjak nézni,nemhogy dugni vele!
2010. júl. 27. 12:04
 19/53 A kérdező kommentje:

Na kibékültünk (vagyis nem tudom minek nevezzem...), milliószor bocsánatot kértem, mindent megteszek érte és az este is azt írta üzenetben (miután megivott egy sört), hogy utál...

Amúgy néha azt mondja szeret, néha azt, hogy már soha nem tud úgy rám nézni, mint előtte...

Mit tegyek meg azért, hogy túltegye magát a dolgon és megbocsásson, bízzon bennem és elhiggye, hogy szívből bánom az egészet?? :(

2010. júl. 27. 12:04
 20/53 A kérdező kommentje:

Egyébként ő is jött össze lányokkal, de én előbb és ő nem tette meg azt... :(

Úgyhogy én vagyok a bűnös! :(

2010. júl. 27. 12:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!