Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottunk 3 hétre a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk 3 hétre a barátommal, elkövettem egy nagy hülyeséget. :C Most kibékültünk de tudom, hogyha elmondanám, végleg vége lenne. Ilyen helyzetben mit csinálnátok? Hazudnátok?

Figyelt kérdés

:(((

Nagyon-nagyon sürgős!!!

2010. júl. 25. 13:48
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
Akkor elhagy és nem akarom...
2010. júl. 27. 14:33
 32/53 anonim ***** válasza:
Mondtuk neked,hogy ne tedd! Azt hiszed meg bocsájtott de szerintem még fel sem fogta igazán az egészet.A lényeg az innentől kezdve a fejed tetejére állhatsz akkor se fog már úgy szeretni mint régen.Ne is várd!Keményen meg fizetsz azért!
2010. júl. 28. 15:55
 33/53 anonim ***** válasza:
Valahol önzőség volt a megcsalás és önzőség a beismerés.Mert ezzel valakit meg bántottál pedig nem érdemelte meg.És most nyavalyogsz nem akarsz Te egy kicsit sokat.Az meg,hogy ultimátumot adni neki?Inkább neked!
2010. júl. 28. 16:07
 34/53 A kérdező kommentje:
Tudom...és ez van, viselem a következményeit.
2010. júl. 28. 18:43
 35/53 A kérdező kommentje:

Pár napig jól voltunk, sokszor szeretkeztünk, mert régebben ezt hiányolta. Remélem így jobb lesz.

Tervezgettük a közös jövőt, még soha nem igyekeztem ennyire jó lenni hozza, persze naponta legalább 3-4 alkalommal elmondta, mennyire utál egy szempontból...

Aztán persze elmesélte milyen volt ő az új "barátnőjéhez", hogy csak azért volt vele, mert féltékennyé akart tenni, fogdosásnál és 2-3 közös programnál egyéb nem történt.

A lényeg: tegnap este olyan nagyon összevesztünk, hogy azt ki sem tudom mondani...

Tegnapelőtt mondta már, hogy nem megy ez, nem tud velem lenni meg blabla, de aztán kibékültünk, viszont tegnap...

Beszélgettünk, persze a bűnömről, mondta, hogy soha-soha nem akar látni, utál meg így meg úgy.

Én ki akartam "csikarni" egy utolsó ölelést, könyörögtem, erőszakoskodtam, hogy öleljen meg és még egy utolsó csókot sem kérek.

Kezdett lökdösni, az autóban ültünk a házunk előtt, ahol a nagyszüleim is laknak (tatám beteg), kezdte nyomni hajnali 5kor a dudát, én kikaptam a kulcsot, hogy hagyja abba, mert különben nem adom vissza.

Kezdett eldurvulni a helyzet, én akartam azt az utolsó ölelést, ő ordítozott, hogy szálljak ki és tűnjek el, lökdösött, szorította a nyakamat meg minden, az ujjamat majd' eltörte (most is fáj), én pedig leszakítottam véletlenül a nyakláncát. Erre úgy bedurvult, hogy a megfogott a hajamtól és beleütötte a fejemet az autóba ott elől.

Lek.rvázott, hogy gyűlöl meg stb., elege van az ilyen kis r.bancokból mint én, sértegette a családomat és mikor a másik csajjal volt az mondta neki, hogy anyum és én ugye milyen nagy K-k vagyunk... Erre ti reagálnátok valamit? Írnátok a lánynak, hogy szálljon le anyutokról??

Pedig csak egy ölelést akartam...

2010. júl. 31. 11:49
 36/53 anonim ***** válasza:

Ehe, én leszärnám a drága kis barátnőjét, SÜRGŐSEN szakíts meg minden kapcsolatot ezzel a szemét emberrel, NEM VESZED ÉSZRE, HOGY MÁR FIZIKAILAG BÁNT? Hagyd már ott, EZ NEM NORMÁLIS!!!!!! A végén még megpróbál megölni, látod mennyire felkavarta. Látszik, hogy nem képes kompromisszumot kötni veled sehogy sem, még egyszer mondom, HAGYD OTT, mielőtt nagyobb bajod esik.

(ezt az utolsó, búcsú "szex, ölelés, csók" témát meg jobb lesz, ha nem vezeted be a kapcsolataid végére, mivel fájdalmas lesz a szakítás, inkább csak csendben, békésen váljatok el. )

2010. aug. 1. 00:56
 37/53 anonim ***** válasza:
miért kérsz tanácsot ha nem hallgattál ránk?Írtam is ,hogy még fel sem fogta amit mondtál neki akkor .Ezen sajnos nincs mit meg beszélni.Hagyd a fenébe ha érdekel még a tanács?
2010. aug. 1. 10:57
 38/53 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, komolyan!!!

Tegnap kibékültünk... Tudom, hogy mi lenne a helyes, mit kellene tennem, de ez az a helyzet, mikor egyszerűen nem megy... :(((

Érzem, hogy nem lesz jó vége, de nincs mit tenni... :(

Sajnálom, hogy akkor nem hallgattam rátok, és most sem...de én vagyok a hibás... :(

2010. aug. 1. 15:53
 39/53 anonim ***** válasza:
majd vicces lesz, ha megint lesz egy kis mellélövésed, ha nem is ennyire, de pl. átölelsz egy fiú haverod vagy akármi, és jön a féltékenységi csete-paté. Tényleg az ilyen nők sírnak, hogy jajj, ver a férjem, én szegény. De akkor majd ne sírjon a szád, ha alapozókkal kell elkenned minden ütés nyomot, hogy munkahelyen ne lássák!
2010. aug. 1. 21:42
 40/53 anonim ***** válasza:

én ondtam h ne mond el neki..

én voltam az aki írta h már nem tud úgy a barátnőjlre nézni...

vitában énis lekúrváztam már, cask nem ezekkel a szavakkal.. hihetetlenül bánt amit tett... nem tudom tisztelni érte, és legyünk őszintén, nem az a baj hogy megtette. hanem h elmondta. ha volt annyira nagylány h lefeküdjön valakivel, akkor tudja tartania száját basszus...

annyi a különbség h én nem ütök meg nőt...

am meg Te csináltad... nem lesz többé nyugalom... sajnálom

2010. aug. 3. 11:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!