Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal összevesztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal összevesztem (nagyon megbántott nem először), és 4 napja nem ír. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Talán szakítani kéne, de én annyira szeretem, tényleg bármit megtennék érte meg a kapcsolatért, ha ő is hasonlóan tenné. De csak játszani bír a gépen egész nap, néha ha komolyabb összezördülés van, megigéri, hogy többet foglalkozik velem és kevesebbet játszik majd, aztán pár nap és megint ugyanaz.

Csütörtökön nála aludtam, reggel felkeltünk, fél órát videókat néztünk meg beszélgettünk, utána eldöntötte, hogy ő játszik egyet (hiába mondtam h ne) aztán elindított még egy menetet, mire azt mondta hogy cserébe(?!) este velem lesz és elmegyünk valahova.

Erre fel hazajöttem, és fél óra múlva már verte a nyálát, hogy neki nincs kedve sehova menni, hiába igérte meg. Ezért megirtam, hogy nem fogom többet ráeröltetni magam, ha ennyire nem érdeklem, és azóta semmit(!) nem írt.

Kb. 2 hónapja volt egy rövidebb szakításunk, pár napra rá meg sírva jött, hogy akármekkora hülye mindig én fogok neki kelleni... Én meg annyira állat vagyok, hogy kb. kinyalom a seggét meg rengeteg mindent teszek érte.

Most is gondolom kockul, egymás fb jelszavát tudjuk, azt nem változtatta meg, szóval más biztos nincs a dologbn. Ez az egész így most baromi gyerekesnek hangzik, tudom. én 20 vagyok, ő meg 22, és már több éve rá van függve az idióta játékokra. (5 éve járunk) Egyébknt ha éppen nincs játék a közelben és kettesben vagyunk, akkor nagyon jó minden meg boldogság, csak hát már oda van ragadva a gép elé kb...

Na a kérdésem lényege amúgy annyi lenne (bocsi a rizsáért), hogy létezik, hogy egy fiú 4 nap után után még megírja, hogy rájött mekkora hülye és bocsánatot kérjen, vagy inkább ne képzelegjek?:D

Előre is köszönöm szépen

2016. szept. 13. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem örülj neki, megszabadultál egy hülyétől.
2016. szept. 13. 16:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret, ez teljesen egyértelmű. Ha a játék fontosabb neki akkor nem szerelmes beléd. Én is sokat játszottam régen, de amikor volt barátnőm nem ültem egész nap a gép elé, foglalkoztam vele is a játék mellett. Pedig aztán én is kocka voltam :D
2016. szept. 13. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért van veled már csak, mert biztos dugópartner vagy. Mást meg nem találna ha csak játszik.
2016. szept. 13. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe, amíg nem késő. Csak egy lyuk vagy neki, amibe bedughatja a kukiját - feltételezem ennél többre vágysz.
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne csinálj semmit, akárhány pasim volt, eszükbe nem jutott volna úgy játszani, hogy én is ott vagyok. Ez a pasi nem szeret igazán, max kényelmes neki, hogy vagy. Aztán ha épp máshoz van kedve, akkor kuss a neved, ha megunta a játékot (lol, játékot) akkor meg jó leszel te is.

Keress egy igazi FÉRFIT.

6/7 anonim ***** válasza:
Basszus, véletlen nem BR a monogrammod?
2016. szept. 13. 19:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért nem ír mert játszik :D :D Édes istenem, az egy dolog hogy néhányan ilyen parasztok egy kapcsolatban, de ha ilyen buta nők vannak akik ezt hagyják... Hát erre nem tudok mit mondani. Ha nem ír esetleg egy hét után se akkor feltétlen menjél el hozzá és könyörögj hogy álljon szóba veled.
2016. szept. 13. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!