Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baratommal masfel evig eltunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratommal masfel evig eltunk egyutt aztan elkoltozott mert szerinte sokat vitaztunk a hazimunka miatt!?

Figyelt kérdés

Szerinte EN nem takaritottam eleget. Habar en mostam a ruhainkat mindig, es egy heten 1x takaritottam, de neki ez keves volt. Mar jo nehany honapja, hogy elkoltozott, es en mar szeretnem ha visszakoltozne mert valtoztam, igyekszem tobbet takaritani a lakast es nem rendetlenseget hagyni. Habar azt kijelentem, hogy tok kupleraj sose volt meg kosz se, de o kb egy korhaz szinten levo tisztasagot var el. :/ Hiaba igyekszek, most meg az a baja, hogy mert o mondta ezert csinalom es nem magam miatt meg magunk miatt.

Eskuszom nem ertem, mar semmi nem jo neki, hiaba kerdeztem, hogy akkor mit var? De ugyanazt hajtogatja. Hogy tiszta lakasban akar elni. De total maga ellen beszel, hogy ha meg csinalom akkor meg az a baj.

Es ezert azt mondta, hogy fel is visszakoltozni, mert nem akar megint emiatt veszekedni.

Most komolyan, mit csinaljak? :(

25/N 25/F

2016. okt. 2. 21:40
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
De most, hogy igyekszem valtoztatni mar azt mondja, ne azert csinaljam mert o mondta. Hat de uramisten. Csak ugy tudunk javitani, valtoztatni dolgokon, ha mas tudtunkra adja, ha esetleg a masik nem vette eszre vagy mittudomen. en nem vagyok tisztasagmanias mint o, de rendetlen se.
2016. okt. 2. 22:30
 12/26 A kérdező kommentje:
de ilyen miatt en nem akarok mar veszekedni. En mindent megteszek, hogy minden rendben legyen es amugy o is csak ezzel a hulye takaritas dologgal nincs kibekulve.
2016. okt. 2. 22:32
 13/26 anonim ***** válasza:
Szerintem költözz inkább hozzám. Nem kell megszakadni >.<
2016. okt. 2. 22:32
 14/26 A kérdező kommentje:
:))))
2016. okt. 2. 22:33
 15/26 A kérdező kommentje:
de most komolyan!! Mit csinaljak, hogy meggyozzem az ujra osszekoltozesrol?
2016. okt. 2. 22:40
 16/26 anonim ***** válasza:
#13 vagyok. Készíts fényképeket miután takarítottál, dugd az orra alá, ha továbra is csak a hiszti megy, akkor szólj nyugodtan ;)
2016. okt. 2. 22:57
 17/26 A kérdező kommentje:

Hat mivel hetente tobbszor is jon meg itt alszik ezert LATJA, hogy tisztasag van. Es ilyenkor orul meg minden es mondja is hogy na ezt szeretne..

Ma is beszeltem vele errol de azt mondta fel visszakoltozni. Mint korabban emlitettem. Ezert vagyok tanacstalan, hogy akkor mi a jo eletet csinaljak, hogy meggyozzem .. :(

2016. okt. 2. 23:16
 18/26 anonim ***** válasza:
Sztem ez elég fura egy takaritasbol ekkora ügyet csinalni!?Megérteném ha egyàltalàn nem takaritanàl és ezért elköltözne !Én ràkérdeznék a helyedben hogy esetleg nem e kacsingat félre és ezzel a takarítàs dologgal meg hogy fél visszaköltözni dologgal leplezi az egészet mégha nàlad is alszik !
2016. okt. 2. 23:32
 19/26 A kérdező kommentje:
Nekem mar minden megfordult a fejemben. De amugy mas nincs a dologban ez biztos.
2016. okt. 2. 23:40
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki a francba ha kis gyereked lenne nem lenne ennyi időd sem takarítani. Ha ennyire zavarja a heti 1, takarítson ős is. A napnál is világosabb, hogy ez csak kifogás, nem ez a szakítása valódi oka. Ha valaki igazán szeret, nem szab feltételeket. Ilyen alapon azt is mondhatná, ha nincs minden nap meleg kaja, nincs hosszú hajad, nem elég fehér a fogad, nem vasalsz eleget, stb. A kérdés csak, hogy ő mit tett a kapcsolatba és Te mért ragaszkodsz még ezek után hozzá?
2016. okt. 3. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!