Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
A párommal voltunk egy esküvőn. Ő kijelentette hogy utál táncolni és nem is tud nem is akar. Nekem amúgy a tánc az életem és bár nem erőltettem rá sosem úgy gondolom ha nagy ritkán elmegyünk ilyen helyekre akkor valami jó lenne azért ha nem az lenne hogy csak ülünk az asztalnál én már majdnem sírtam annyira rosszul esett hogy ezt a pici dolgot se teszi meg értem amikor tudja milyen fontos nekem. Nem lehet ezt vele megbeszélni. Ti mit tennétek?
2016. szept. 22. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos mással táncoltam volna a helyedben direkt ott ő előtte. Nehogymár miatta ne táncolj!
2016. szept. 22. 08:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tessék megbeszélni:) Ugyan ez a szitu. Utálom a zenét, botfülem van. Ritmusérzék nulla. Hiába jártam többször is tánciskolába. A nejem viszont imád táncolni. Megyünk bárhová, ismerősöket, haverokat megkérek, ha nincs önként jelentkező, hogy hogy táncoljanak vele, még hulla nem lesz:) Nem tudom, de esküvőkön az ért, nem mindig mindenki a párjával táncol. Biztos volt, aki téged is megforgatott.

Mi, elfogadjuk egymást, nincs olyan, hogy a másikért olyat csináljunk, elvárjunk tőle, amit ő utál, nem szeret.

2016. szept. 22. 09:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha utál táncolni, akkor nem kéne miattad csinálnia. Vannak ilyen emberek, akik nem szeretnek és nem tudnak táncolni, mert hülyének érzik magukat közben. Ezt el kell fogadni. Ha te szeretsz táncolni, akkor táncolni kellett volna mással. Nem tudom, hogy voltak-e más ismerősök az esküvőn, de egy esküvőn sokszor táncolnak csoportban, be lehet csatlakozni. Tudom, hogy rosszul esett, de úgy látszik ebben a témában teljesen különböztök. Miért nem lehet vele erről beszélni?
2016. szept. 22. 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:
És téged mi akadályozott meg abban, hogy táncolj? Van 15 másik pasas, odacsapódsz egyhez és kész. Nem valami érzéki tangót kell nyomni, rockit is lehet, és máris nem gáz.
2016. szept. 22. 10:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Párom is szeret táncolni, ő a férfi. Én nőként nem. Főleg mertbutálomba mulatós zenét.

Olyankor mindig ülök az asztalnál a többi pasival, míg a párom megtáncoltatja a feleségeket.

2016. szept. 22. 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben mi kompromisszumra jutottunk. Táncolt velem egy-két lassút, aztán visszaültünk beszélgetni.
2016. szept. 22. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!