Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

A baratommal masfel eve vagyunk egyutt, 20 evesek vagyunk. Sok problemank volt alapbol, de en biztam a kozos jovoben es O is.

Egy ideje viszont mar nem tudom eldonteni, hogy erdemes-e maradnom ebben. Egyszer imad, szeret es ezt mindenhogyan ki is mutatja, de aztan hirtelen megvaltozik, tavolsagtarto lesz es ingerlekeny. Az ingerlekeny, erzeketlen oldalatol en pedig kiborulok es mar tobbszor probaltam megertetni vele, hogy bant engem az, ahogy viselkedik es ugy erzem mar nem szeret. Erre csak annyi a reakcioja, hogy elege van a beteges kitalacioimbol es hogy en mindig csak problemazok valamin. Ekkor altalaban elsirom magam, mert nem birom ki, hogy nem erti meg, banto a stilusa. Ezutan pedig az kovetkezik, hogy neki elege van a dramazasombol, akadalyozom ot es nem akar az en felesleges hisztimmel foglalkozni.

Nem volt ilyen. Ha o erzi furcsanak a viselkedesemet, akkor nekem feltetlen mellette kell lennem es megerositeni, gyozkodni. Mindenen megsertodik.

Tanacstalan vagyok. Velem lehet a baj?

2016. szept. 21. 17:00
 1/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez csak az en szemszogembol mutatja be a sztorit, de szerintem a reakcioi azt mutatjak, hogy mar nem tisztel igazan es nem erdeklem.
2016. szept. 21. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a kapcsolat véges, jobb még békében lezárni. Lépj tovább, keress mást. Fiatal vagy...élj.
2016. szept. 21. 17:03
 3/5 A kérdező kommentje:
De ha valoban nem szeret mar ugy, miert nem latja be es miert nem szakit velem? Nem ertem... Inkabb bant es hagy remenykedni...
2016. szept. 21. 17:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Azert a baratod szempontjabol is erdekelne a tortenet, mert eleg idegesito lehet hogy konkretan megmozdulni, rossz hangulatban lenni vagy akarcsak mashogy neznie sem szabad mert rogton jon a siras, a hiszti, es a "tudom hogy nem szeretsz!".
2016. szept. 21. 18:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolso: az a gond, hogyha en vagyok kozombosebb eppen, akkor ugyanugy megkapom ezeket es amig meg nem gyozom arrol, hogy de igenis szeretem, addig meg van sertodve.

En ugy erzem, hogy itt a kolcsonosseg nincs meg, tul sokat var tolem. De nyilvan en is ki tudom akasztani, viszont felesleges dolgokat nem teszek szova. De ha ideges es belemkot, azt nyilvan nem fogom jo jelnek venni...

2016. szept. 21. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!