Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinálja ezt? Mit kellene tennem ebben a helyzetben?
7 hónap szakítás után az exem tegnap felhívott, be volt rúgva. Előtte nem igazán beszélgettünk, bár volt, hogy én is felhívtam részegen. Aztán beszélgettünk egy darabig, jó fej volt meg minden, de egyszercsak annyit mondott, hogy ne kellett volna beszélni, nem is akar, mert nem látja értelmét.
Dugni biztos nem akar, mert kissé messze lakunk egymástól, plusz sose jelentett neki gondot felszedni egy csajt, mielőtt jártunk volna. Egy évig voltunk együt, nagyon felkavart a hívása...Mit tegyek?
Amúgy elég érzelmes, de nagyon makacs gyerek, ha ráírnék, tuti nem is válaszolna. Mikor én hívtam őt, akkor viszont egyből belement, hogy talizzunk másnap, viszont ez már 3-4 hónapja volt. (a találka elmaradt, én lemondtam, mert féltem újra látni őt..)
mikor pedig véletlen összefutottunk még novemberben, folyamatosan bámult, nézte minden mozdulatom, stb, most pedig nem akar beszélni sem, nem válaszol nekem, mintha meg lenne sértődve...nem értem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!