Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem ebben a helyzetben?
Tanácstalan vagyok. Tudom nem szép, sőt csúnya és elítélendő dolog amit tettem. Beleolvastam a párom levelezésébe, amit egy nővel folytatott, akit én is ismerek. Ő régebbről mint én. Szóval azt írták egymásnak hogy hiányoznak, meg puszis smile-okat küldtek....annyit mint én összeségében nem kaptam a páromtól. A legmegdöbbentőbb pedig az volt, hogy az én üres lakásomat újítja fel a párom, és oda beszélt meg találkozót a lánnyal :O
ma délelőttre, mert tudja hogy én főzök, takarítok és csak délután megyek oda.
Nem gondolom, hogy megcsal....de rosszul esik, vagyis kiborított ez a tudat. elhallgatta és titkolózik előttem....
várjak. borítsam a "bilit". vágjak vissza. Tanácsokat szeretnék kérni!
köszönettel!
38/N
ha van kérdésetek írok még bővebben.
Biliborítás. Valami rávitt, hogy beleolvass (ami innentől már kevésbé elítélendő), és találkozik egy másik nővel, amiről nem is szól. Innentől a párod hiteltelen. Vélhetően annak is van oka, hogy máshova küld puszis smiley-t. Szóval valami nagyon nem stimmel kettőtök között, ami lehet bármelyiktök miatt, vagy mindkettő...
A visszavágás téged alacsonyít le, úgyhogy szépen üljetek le, mondd el mit tudtál meg, kérdezz rá miért csinálja azt, amit.
Mindenképp tenned kell valamit, hiszen a gondolat ott lesz a fejedben és állandóan őrlődni fogsz, főleg, ha már nem lesz lehetőséged tisztázni a párod.
Az igazság az, hogy én nem lennék olyan biztos abban, hogy csak baráti találkáról van szó.
Köszönöm a válaszokat!
Kiegészítem: többször kértem már, hogy néha mutassa ki, díjazza ha jól nézek ki....tudjátok, úgy néhanapján mikor kicsinosítja magát az ember..és a másik észreveszi....
de sose tette. volt karácsony, szilveszter.... pedig a kapcsolatunk elején (másfél éve) sokat fényképezett engem....
az esetről: volt már hogy egy másik csajjal is üzengettek egymásnak..és még mondta is, hogy vasárnap du. mikor otthon voltunk magunkban, vele beszélget :O
én kiakadtam akkor. Jól felhúzta magát...de nem írogattak utána már ilyenkor. Aztán a csaj elmaradozott.
Most az adott gyanura okot, hogy egyik este már közeledtem volna hozzá testileg...de még mindig a kiscsajról mesélt.... pl. hogy milyen gonosz tud vele lenni ha ő a pénztáros :O
mondtam, elég volt már hallanom róla.... aztán pár nap múlva, helyzet ugyanaz.... ő meg a fsz. bolt eladó nőjéről elmélkedett...hogy mi van ha holnap megy egyedül a cuccért...és el fogja őt rabolni? mondtam, majd visszahoz....
Meglepni most nem tudom...mert lassan jön a párom haza enni... túl átlátszó lenne... ha épp most tenném meg....
pár napot hagyom ülni a dolgokat.
Rossz mást is belevonni, de gondoltam, apu ugyis napi egyszer megy oda....mi lenne ha többször menne? :O
Tovább olvastam a levelezést, visszafelé...és mikor azt írta a csaj, hogy a közös gyereket ő is meg tudja adni a páromnak...na ott vált világossá.
felugrottam, és elrohantam hozzá.... rákérdeztem, nem tagadta :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!