Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem ölel meg, és nem csókol meg, az miért van?
Mármint úgy értem, hogy nem szeret, igen. De kíváncsi lennék, hogy tényleg így van? Mert én eddig természetesnek vettem, hogy megölelnek és megcsókolnak. De azt mondják, hogy vannak férfiak, akik nem szeretik megölelni a másikat. Van ilyen?
Igazából a férfi, akiről beszélek, nem is keres, szóval az oké, hogy ő nem szeret. De lehetséges olyan, hogy valaki szeret, és nem ölel át, és nem csókol meg?
A másik kérdésem, hogy ha valaki ezt teszi, lehet azért, mert egy másik nőbe szerelmes?
Egy férfi tényleg csak azt a nőt öleli át, akit szeret?
És tényleg, hiába csinálja velem, amit csinál, akkor is szeretem. És tudom, hogy akármit tehetne velem, akkor is szeretném.
Mi történik velem!!!!!!!!??????????
Könyörgöm, segítsetek, ha tudtok!!!!!!!!!!!!
Ha írnék a neten pszichológusnak, úgyis tudom, hogy valami zagyvaság lenne a válasz. De pedig szerintem pszichológushoz kéne fordulnom, mert már depresszáns hangulatban vagyok. Mondjuk azután, hogy majdnem összeomlottam idegileg, ez már nem is furcsa. Olyan szarul voltam, hogy apám orvoshoz, öcsém meg pszichológushoz akart küldeni. Viszem anyámat is, ba@ssza meg, én nem hiszem el. Eddig mindent megoldottam magam, mert mindenkinek vannak bajai, de ez nem ment. Vagyis, megy. Szóval majd sztem beszerzek nyugtatót, mert a múltkor is rosszul jártam, a munkahelyem kicsit ideges voltam, de az rossz időben volt... Nem merek orvoshoz menni. Most jól vagyok, csak depressziós. Maga az sem jó, hogy már megint az vagyok, mert a legutóbb is az voltam két évig. De nem úgy, nem bejegyzett, hivatalos depresszió ez, hanem amolyan szomorkodás, de attól én még tudnék cselekedni. És most túl is akarok ezen jutni.
De én is akarok társat magam mellé. De nem tudom, hogy van e egyáltalán értelme. Mert érzem, hogy működne a párkapcsolat, mert tudnék benne lenni, csak nem tudom. Nem tudom, hogy szóval, ha szeretnék valakit, akkor vele is ezt tenném e, hogy mindent megengedek neki, mert ha nem is akar valaki megverni, akkor is nagyon rossz vége lehet, ha egy nő a pórázt nem tartja szorosan...
08.39 vok
Ezt a póráz dolgot nagyon gyorsan felejts el!
Amit érzel szerelmi bánat.És nem gondolom,hogy éretlen vagy.Annak ellenére,hogy csomó csajom volt 26évesen voltam előszőr szerelmes.Meghülyít az tuti.Mire elmúlik kb 1 év,ha eljárkálsz ide oda.Nyugtatót meg csak akkor vegyél be,ha már nagyon szarúl vagy.Pszichológushoz menni sem gáz.Egy két haveromat nagyon megviselte az ilyesmi,rajtuk segített.Én az ősi férfi módszert alkalmaztam szerelmi bánatra,profi lányok és vodka.
És egy közhellyel zárom.Az életben minden múlandó a szerelem is.Tanúlj belőle!
Köszi :).
Aranyos vagy, ucssó hozzászóló. Igen, a szerelem hülyített be teljesen... :( De hogy ezt most már tudom, tudom, hogyan álljak a dolgokhoz. Mert eddig a fiúig minden rendben volt. Jó, ez nem teljesen igaz, mert vannak nekem is problémáim, de mindent a kezemben tartottam... Igen, tudom, hogy egy évig tart maximum a szerelem, de én még csak az ötödik hónapja szeretem, és hallod, még hét hónap. És egyszer jobban vagyok, egyszer meg rosszabbul. Nem tudom, mi jöhet még.
Jajj, a pórázt félreérted. :D Nem úgy, mindegy, a nők értik... A lényeg, hogy teljesen kicsúszott a kezemből minden.
Különösen két hete vagyok rosszul, és megint depressziós vagyok..
Hááát, az az ősi módszer egészen férfiasan hangzik, én meg nő vagyok... :(...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!