Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom tul sokat ul a szamitogep elott. Szinte minden szabad idejet ott tolti. Hogyan lehet gyogyitani ezt a fuggoseget?
Hát nemtudom - én kinőttem belőle - 1 éve tiszta vagyok :)
Előtte volt olyan hogy mértéktelenül sokat ültem gép előtt - amikor kapcsolatom volt akkor természetesen kitudtam zárni az életemből - és így elmúlt. Mással pótoltam és már teljesen nemhiányzik.
Elég kemény móka lesz leszoknia előre szólok. Ha már függőség szintjén áll.
22F
Háát volt már sajnos olyan hülye gyerek aki inkább azt a WOw-ot választotta mint a barátnőjét, és valamiért fontosabb volt az neki. És egy sz*ros játék miatt tönkrement a kapcsolat.
Szerintem kérdezz rá bátran, hogy az a gép fontosabb neked mint én??? Ha jó kapcsolatban éltek akkor bátran ülj le és beszélj vele, mond meg neki hogy ez nagyon zavar téged, inkább feküdjön le melléd és nézzetek meg összebújva egy filmet. :)
Vagy egyszerűen csak, amikor gépezik, állj fölé és kezd el simogatni felizgatni....:) és ha ott marad a gép előtt akkor egy nagy gyökérrel állsz szemben.
mint minden függőségből (alkoholizmus drogozás koffein stb.)szerintem ebből is csak ugy lehet kigyógyulni ha azt az illető is akarja
MÁSKÉPP NEM MEGY
én tudom milyen egy függő ember apám nagy alkesz volt bele is halt hiába segítette az egész családja meg egy rakás orvos pszihológus Ő NEM AKART LESZOKNI
Játszik, vagy netezik?
Ha netezik, akkor esetleg megoldásnak ott van, hogy vesztek egy notebook/netbook-ot, vagy egy okostelefont (iPhone, HTC HD2. HTC Desire, Google Nexus One, Motorola Droid például).
Ha játszik, akkor ugyanezeket tudom javasolni, azzal a plusz megkötéssel, hogy mellé kapjon egy OnLive előfizetést.
Egyéb lehetőségnek ott van az, hogy megpróbálod rádöbbenteni (nem durván, mert akkor csak összevesztek), hogy miközben ott ül a gép előtt, elrohan mellette az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!