Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Házilag" ki lehet gyógyítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Házilag" ki lehet gyógyítani valakit a zárkózottságából?

Figyelt kérdés
Férjem borzasztóan gátlásos és zárkózott,és mivel már neki sem jó,szeretnék segíteni valahogy rajta!Nem tudja kimutatni az érzéseit,nem beszélget...stb.Már alig van valami a házasságunkból,nem akarjuk,hogy tönkremenjen!Ha nem sikerül,akkor pszichológus...:(
2010. aug. 5. 10:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
igen, orális szex-el
2010. aug. 5. 10:31
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
igaza van, és mellesleg a szex mindenféle formájával, próbáld feloldani gátlásosságát
2010. aug. 5. 10:34
 3/13 anonim ***** válasza:

járkáljatok otthon meztelenül

lehet hogy csak nálunk volt ez így, de itthon az volt hogy ha valaki meztelenkedni akart az meztelenkedett. senki nem takargatta magát a családtagok előtt. nem is lett semmifélefajta gátlásom

2010. aug. 5. 10:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Csak ha ki akar gyógyulni belőle...minden esetre az már jó,ha partnere van hozzá,aki segíti.Neki kellene eleinte erőlködve,de kimondani szavakat,érzéseket abban a biztos tudatban,hogy megbízhat Benned,hogy nem történik baj,ha "kiadja magát",mert ezek szerint ettől fél.Olyan nagy igazság,hogy a félelem csak egy illúzió,de mi olyannyira valósággá tesszük,felnagyítjuk,fényt vetünk rá,hogy növekszik,növekszik,és már azt sem tudjuk milyen apró butaságból indult.Csak az agyunk tudatos átállításával és(eleinte) minden percben a gondolatok figyelésével és kijavításával tudunk változni.Szerintem.
2010. aug. 5. 10:37
 5/13 anonim ***** válasza:
szex, szex, szex
2010. aug. 5. 10:39
 6/13 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy mindig mindenki egyből a szexre gondol... Igaz, tényleg lehet, hogy ez az a része a dolognak, amit lehet házilag gyógyítani, pláne egy netes fórum segítségével. Egyébként az jól megy nektek?

Általános tanácsok szerintem nem nagyon léteznek, mert minden helyzet más, sok oka lehet a zárkózottságnak. Pszichológusról hallani sem akar?

2010. aug. 5. 10:39
 7/13 anonim ***** válasza:
azért gondol mindenki a szexre mert ez itt a "Szerelem, Szex" kategória
2010. aug. 5. 10:42
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen...én sem a szex oldalára vártam a dolognak,hanem inkább a lelki oldalra.A zárkózottság miatt a szexuális életünk is megromlott,ezért írtam,hogy "már alig van valami a házasságunkból".Szerintem előbb valahogy lelkileg kellene közelítenem...nem tudom,hogyan tegyem.(Egyébként régen nagyon jó volt a szex,amióta megvan a fiunk,azóta romlott meg kicsit).
2010. aug. 5. 10:48
 9/13 A kérdező kommentje:
De nem azóta zárkózott.
2010. aug. 5. 10:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát MIÓTA?
2010. aug. 5. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!