Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni a párom, hogy ne üljön annyit a számítógép előtt?
Szörnyű, hogy az összes szabadidejét a gép előtt tölti, hétvégenként még sokszor éjszaka is, de hétköznap is megvan legalább a napi 4-5 óra.
Régóta probléma ez nálunk és már nincs ötletem amit kipróbálhatnék.
Nagyon fogy a türelmem, és ha nem változik rövidesen valami e téren, rá fog menni a többéves kapcsolatunk.
Próbáld megbeszélni vele, hogy mennyit lehet ott. Szólj a vége előtt 10 és 5 perccel... és szervezz utána egy jó páros programot. Adjunk tanácsot, vagy magadtól is van ötleted? Legyél egy kicsit aktívabb, és támadd le, ha lejárt az ideje!
Ez egy függőség (ugye, társaim) - amiből nehéz kitörni. Tegyél érte valamit, hogy kedve legyen megpróbálni :-)
Na most lehet lepontozni, de scak én érzem az iróniát, hogy a pasid sokat gépezik és Te neten kérsz tanácsot vadidegenektől?
A kapcsolatotok bármiféle módon megszenvedi ezt? Vagy csak idegesít? Én is sokat gépezek, de ha velem van a kedvesem, gép ki. Sok nőt idegesített, aki pedig nem volt képes fölfogni, hogy a gép előtt csak akkor ülök, ha nincs velem, azzal vége lett. De aki értetlen, az úgyis talált volna más kifogást is.
Régebben engem is megszólt a párom, ha sokat gépeztem. (igaza is volt)
Most a munkámból kifolyólag napi 9 órát ülök a gép előtt, (most is melózok :)) és otthon csak akkor van bekapcsolva, ha zenét hallgatok, vagy ha filmet nézünk a barátnőmmel.
Mindenképp mondd neki, hogy akkor netezzen, mikor Te nem vagy ott, ha meg játékfüggő, akkor sajnos valóban keményen kell fellépned ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!