Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számitógép kontra barátnö/haverok?
Attól függ, mit csinál gépen :)
A számítógépezés egy elég tág fogalom...
Én pl "számítógépezek", mikor épp zenét írok is, vagy mikor épp dalszöveget írok, és nincs kéznél notesz, csak a laptop. Szerintem ha kreatív tevékenységeket folytat rajta, akkor nem feltétlenül elítélendő.
Persze ha naphosszat csak WoW-ozik, az mindjárt más téma :D
22/F
Pff.. bíztam benne, hogy nem WOW lesz :)) Szegény te.
Barátod valószínű függő, mint a legtöbb World of Warcraft játékos. Én betiltanám az egész játékot úgy, ahogy van :D Az összes haverom egy WOWos kocka lett. Felmegyek velük bulizni, másról sem beszélnek, csak hogy kinek-milyen szintű karaktere van, és hogy hány népet igáztak le. Én meg persze pislogok, meg aham, aham-mal leokézom a hallottakat... és még én érzem magam kellemetlenül, mert baszogatnak vele, h miért nem játszok én is, miért nem tudok semmit hozzászólni... ... vicc. ;)
22/F
Próbáltam de nem lehet. Aki egyszer wow függő lesz soha nem fogja abbahagyni. Max szüneteltetni. De van aki tud mértéket tartani. Nekem a mostani barátom is wowozik, de csak ha nem velem van. Ha én ottvagyok akkor sosem, vagy ha mégis akkor mindig megkérdezi h nem baj-e + max fél órát, én meg mondom h nem mert énis játszok vele néha csak nem eredetin hanem az ingyenes változatán és még jó is nézni amit csinál, vagy közbe olvasok v tv-zek.
Különben ha sokat basztatod érte h ne wowozzon ő fog kidobni..Mert elege lessz abból hogy te "hisztizel"...Mi részben ezért szakítottunk mert én folyton hisztiztem a wow meg a gépezés miatt..De neki még haverjai se voltak.Csak otthon ült és zabált.
Nem tudom milyen a kapcsolatotok. Ezt leszámítva jól megvagytok? Vannak közös programok? Vagy folyton nála vagy nálad vagytok ?
Ha unatkozol mellette, és nem érzed hogy szeret akkor azt tanácsolom hogy dobd.. Lesz jobb pasid.. Hidd el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!