Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem szeretné a babát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem szeretné a babát, ami még nem is biztos, h lenne. Érdemes együtt maradni?

Figyelt kérdés
22 vagyok, a barátom 24. Jelenleg még nem élünk együtt. A tabletta mellett a szüneti napon már a menstruációm rekordidőt késik, nem jön meg teljesen, csak barna folyás ami éppen, h van. Rengeteg mindenre tudnám ezt fogni: Az évek óta tartó szedésre, stressz,felfázás.. és az utolsó tippem lenne, h baba, mivel nem hagytam ki egy szemet sem. Ma fogok menni dokihoz, de tegnap a párom már tökéletesre megcsinálta az estémet és ma reggel is enyhén folytatja: ha netán baba, ő nem akar nyűgöt. Ergo, nem bánná ha elvetetném, ha úgy adódna. Még semmi sem biztos, de ő már ezekkel dobálódzott, h mit nem szeretne, nekem meg az amúgy is idegességi szintemet még magasabbra vitte. Aztán, h ne legyek nyomott és feszült... Eleve engem is idegesít, h HA terhesség, akkor nem lenne egészséges a magzat, ő még az abortusszal pluszba rátesz... Érdemes így együtt maradni? Oké, nem azt várom el, h egyezzen a véleményünk és h ő is úgy lássa ahogy én, de sehol semmi és ő már ilyenekkel jön, ami egy nő életében amúgy sem könnyű téma...
2016. aug. 31. 08:21
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
89%

A gyereket nem lehet "ráerőszakolni" valakire, az két ember szexuális aktusának a következménye.

Aki meg elmenekülne, ha ilyen "oldalazó paraszt" módjára is a tette következménye elől, az egy ócska kis féreg.

De ahogy látom, vannak sorstársai, gagyik vagytok, emberek semmiképpen.

2016. szept. 1. 13:47
 32/32 A kérdező kommentje:
Beszeltem a dokival es a kov. menstruaciomig nem szabad szednem tablettat. Valoszinu felborult a hormonhaztartasom es most varjuk, h kicsit pihenjen :) H ez akar honapikig is eltarthat de szerinte babatol nem kell tartani. A menstruacio utan kell visszamennen es megvizsgal teljesen (rakszures, vervetel...)
2016. szept. 3. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!