Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt lennél olyan emberrel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lennél olyan emberrel, aki szeretne gyereket, de nem lehet neki?

Figyelt kérdés
A kérdés részben elméleti, a családunkban volt egy ember (egyik nagymamám testvére), akinek nem lehetett gyereke, már nem él, mellette kitartott a párja így is.
2015. máj. 29. 14:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én szívesen fogadnék örökbe egy gyereket.
2015. máj. 29. 14:31
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Én egyáltalán nem akarok gyereket, úgyhogy nekem nem lenne gond. Kivéve, ha örökbe akarna fogadni.

A gyerekkérdésben való egyetértés akár így, akár úgy, szerintem nagyon fontos kérdés egy komoly kapcsolatban.

2015. máj. 29. 14:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem ettol fuggne h vele vagyok vagy sem
2015. máj. 29. 14:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, ha szeretem, nem hagynám ott emiatt. Ha viszont az illető nem akar örökbe fogadni ennek ellenére, az elég nagy szívás, mert én meg nem akarok 80 évesen magányosan, család nélkül maradni.
2015. máj. 29. 14:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnék gyereket, akkor persze, megoldanák orvosi úton donorral vagy adoptálással. Ha nem szeretnék, akkor nem, mert nem várnám el tőle, hogy lemondjon a gyereknevelés öröméről, amit mástól megkaphatna. Az, hogy éppen biológiailag nem lehet neki, még nem jelenti, hogy egyáltalán nem válhat szülővé. Mivel még nem tudom, akarok-e gyereket, nem tudok látatlanban válaszolni, a lényeg viszont tényleg az, hogy ilyen helyzetben ne kelljen egyik félnek sem lemondania a gyerekről vagy kényszerből vállalnia a másik fél örömére.
2015. máj. 29. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Természetesen! Örökbe is lehet fogadni egy gyereket!

Attól lesz a tiéd, igazán, hogy te tanítod meg mindenre!

2015. máj. 29. 14:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én általában ezzel küszködök. Én nem szeretnék gyereket.

És akárhányszor jöttem eddig össze nőkkel, mind azt vallotta h neki sem kell ő sem akar.

Aztán évek múltán mindegyiknél megváltozott.

2015. máj. 29. 15:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Persze,legalàbb nem kéne gyógyszert szednem.
2015. máj. 29. 15:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés!Nem is igazán tudok érdemleges választ adni erre,mivel ilyen még nem merült fel az életemben.Én szeretnék majd gyereket azért.Viszont ha nagyon,nagyon szeretem a párom akkor képes lennék lemondani erről a "vágyamról".
2015. máj. 29. 16:30
 10/10 A kérdező kommentje:
# 7 - Nem értetted félre a kérdést egy kicsit? Szeretne, de nem lehet, azaz szeretne, az elején is, csak biológiailag nem lehet, kitolt vele a természet.
2015. máj. 30. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!