Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lennél olyan emberrel, aki szeretne gyereket, de nem lehet neki?
Figyelt kérdés
A kérdés részben elméleti, a családunkban volt egy ember (egyik nagymamám testvére), akinek nem lehetett gyereke, már nem él, mellette kitartott a párja így is.2015. máj. 29. 14:30
1/10 anonim válasza:
Igen, én szívesen fogadnék örökbe egy gyereket.
2/10 anonim válasza:
Én egyáltalán nem akarok gyereket, úgyhogy nekem nem lenne gond. Kivéve, ha örökbe akarna fogadni.
A gyerekkérdésben való egyetértés akár így, akár úgy, szerintem nagyon fontos kérdés egy komoly kapcsolatban.
3/10 anonim válasza:
Nem ettol fuggne h vele vagyok vagy sem
4/10 anonim válasza:
Igen, ha szeretem, nem hagynám ott emiatt. Ha viszont az illető nem akar örökbe fogadni ennek ellenére, az elég nagy szívás, mert én meg nem akarok 80 évesen magányosan, család nélkül maradni.
5/10 anonim válasza:
Ha szeretnék gyereket, akkor persze, megoldanák orvosi úton donorral vagy adoptálással. Ha nem szeretnék, akkor nem, mert nem várnám el tőle, hogy lemondjon a gyereknevelés öröméről, amit mástól megkaphatna. Az, hogy éppen biológiailag nem lehet neki, még nem jelenti, hogy egyáltalán nem válhat szülővé. Mivel még nem tudom, akarok-e gyereket, nem tudok látatlanban válaszolni, a lényeg viszont tényleg az, hogy ilyen helyzetben ne kelljen egyik félnek sem lemondania a gyerekről vagy kényszerből vállalnia a másik fél örömére.
6/10 anonim válasza:
Természetesen! Örökbe is lehet fogadni egy gyereket!
Attól lesz a tiéd, igazán, hogy te tanítod meg mindenre!
7/10 anonim válasza:
Én általában ezzel küszködök. Én nem szeretnék gyereket.
És akárhányszor jöttem eddig össze nőkkel, mind azt vallotta h neki sem kell ő sem akar.
Aztán évek múltán mindegyiknél megváltozott.
8/10 anonim válasza:
Persze,legalàbb nem kéne gyógyszert szednem.
9/10 anonim válasza:
Ez jó kérdés!Nem is igazán tudok érdemleges választ adni erre,mivel ilyen még nem merült fel az életemben.Én szeretnék majd gyereket azért.Viszont ha nagyon,nagyon szeretem a párom akkor képes lennék lemondani erről a "vágyamról".
10/10 A kérdező kommentje:
# 7 - Nem értetted félre a kérdést egy kicsit? Szeretne, de nem lehet, azaz szeretne, az elején is, csak biológiailag nem lehet, kitolt vele a természet.
2015. máj. 30. 01:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!