Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 10-20 év múlva kevesebb olyan 18-25 év körüli lány lesz, aki abban a korban szeretne gyereket, családot és megállapodást?
Azon gondolkozom hogy talán egyre több nő tolná majd ki a családalapítást a tanulás, karrier, bulizás miatt. Még elég fiatal vagyok és csak eszembe jutott hogy mi lesz majd később, amikor családot szeretnék majd 30-35 évesen.
Van valami elképzelésed arról, hogy a közeljövőben milyen irányba mennek majd ezek a dolgok Magyarországon?
21/F
30 környékén szülök én is, szintén munka és "karrier" miatt, de nem azért, ez volt minden álmom, hanem mert így alakult. Szülői támogatás híján a mai világban boldogulni elég nehéz, szerencsés az, akinek a húszas évei elejére már viszonylag stabil érzelmi és anyagi háttere van a családalapításhoz.
Szóval nem kell ezt a nőkre fogni kizárólag, sajnos ilyen világban élünk, rengeteg nehezítő tényezővel kell a fiataloknak szembe nézniük...
Úgy értem,hogy én màr elmúltam 30,és szinte az összes ismerősöm 30 felett szűlt,de mi már fiatalon is tudtuk/mondtuk,hogy nem fogunk szinte gyerekfejjel csalàdot alapítani.Aki 25 éves kora előtt szűlt(két ilyen csaj van az ismerettségi körömben),egyikük sem volt a munka hőse,magyarul nem akartak dolgozni,inkább véletlenül teherbeestek..
Régen teljesen más világ volt,az én anyàm is 20,az apàm 21 éves volt,mikor megszülettem,és egyikük sem volt munkakerülő,ostoba vagy putris,akkor még teljesen más felfogásúak voltak az emberek.Ha most ez van,gondolhatod mi lesz 10-20 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!