Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom (együtt élünk), sokszor előrébb helyezi a családját, nem mer nekik ellent mondani. és inkább az van amit a családja szeretne mint amit én?
Hű, hát nem irigyellek. :(
Természetes, hogy a párodnak fontos a családja. Ezzel nem is lenne semmi baj. De be kellene látnia, hogy lassan itt az ideje átértékelnie a kapcsolatait. Ha összeházasodtok, onnantól Te leszel az új családja, a felesége, a gyermekei leendő anyja, a másik fele, akivel leéli majd az életét. Nem bújhat mindig anyuci szoknyája mögé.
Nem tudom, mit tehetnél, de az én szüleimnek anno pont emiatt ment gallyra a házassága, édesapámat is rettenetesen befolyásolta az anyja, mindenbe beleszólt, mindennek úgy kellett történnie, ahogy ő akarta, Apu pedig nem tudott neki ellent mondani. Végül Anyu nem bírta, hogy folyton az anyóssal kell versenyeznie és elváltak. Apunak természetesen utána is voltak kapcsolatai, és bizony a legtöbb pont ugyanezért futott zátonyra... Imádom a Nagyit, de tény, hogy úgy kezeli Apát, mintha még mindig kisfiú lenne, Apa pedig nem tudja, hogyan kell "nem"-et mondani. :/
Próbáld megint megbeszélni a pároddal ezt a dolgot, tudom, írtad, hogy már sokszor beszéltél vele erről, de talán ha többször is felhozod neki, hogy bizony számodra ez igenis problémát jelent, akkor előbb-utóbb kénytelen lesz belátni, hogy változtatnia kell - feltéve, hogy valóban fontos vagy neki és veled tervezi a jövőt.
Egyke a barátod? Megkérdezhetem, hogy hány éves? Talán nem tudott még teljesen függetlenedni a szüleitől...
Az az igazság, hogy amíg ezt nem látja be ő maga, addig te nem sokat tehetsz azon kívül, hogy újra és újra elmondod neki, hogy mi a probléma. De ezt neki is be kell látnia ahhoz, hogy változtatni tudjon.
Nem tudom mióta vagytok együtt, de ha a kapcsolatotok elején vagytok akkor ez érthető. Úgy gondolom az idő előrehaladtával ez rendeződni fog és a párod értékrendje is változni fog.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!