Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem szeretné a babát, ami még nem is biztos, h lenne. Érdemes együtt maradni?
Link ez az ember, azt mondta, hogy ö 2-3 év múlva szeretne, most meg azt, hogy majd ha 30 leszel, - az ugye 8 év.
Ha lesz gyerek akkor is felelősséggel tartozik érte, ha nem akarja és te se akarod - de szerintem most meg azért idegesít, hátha egy spontán vetéléssel megússza.
De akkor is azt gondolom, ez nem terhesség.
Most megnyugodott, de látta, hogy veszélyben az ingyenpunci, és akkor elkezd hülyíteni meg fűzgetni megint.
Az már kiderült, hogy a komoly helyzetnek már csak csak az árnyékában sem számíthatsz rá.
Bezony es most hibaztassunk egy 24 eves gyereket azert mert mindig gumit huzott, vedekeztek es az elejetol kezdve nem akart gyereket.
Attol h ez neked oke, az ettol meg neki nem az es ettol se kevesebb lesz, se rosszabb ember, szimplan ki a mano akar ennyi idosen kolykot?
#26, 24 éves korban már nem mindenki gyerek, soha nem húzott gumit, és nem az a fő baj, hogy nem akar gyereket, hanem mint egy igazi sunyi paraszt, húzna el a nőjétől.
De ne szaporodj, kérlek!
26-os vagyok 27-es oke nem huzott gumit mert tudta h a csaj fogamzasgatlot szed de ez nem valtoztat azon a lenyegen h a kiscsaj be van ragva mert a pasi nem vallalja a felelosseget es szeretne ha abortusz lenne gyerek helyett. Most ebben mi az elitelendo?
Az,h nincs kedve pelenkazni elete legszebb idoszakaban? Az, h az se biztos h kepesek lennenek eltartani egy gyereket? Az h a szulessel az o akarata kvazi semmibe lenne veve?
Ha a kiscsaj ugy erzi, h ez a tuti neki kell a gyerek akkor a srac fizessen neki gyerektartast de nehogymar ezert meg o erezze rosszul magat. Az emberekre nem szabad rakenyszeriteni gyerekeket, mert ha nem most lep le akkor majd megteszi 5 ev mulva. Annyita birom ezt a girl power dolgot ha a pasi lelep akkor egy tetu de az h a csaj raeroltetne a dolgot az olyan keresztenyi dolog.
Nyilvan.
28. Tanulj meg kérlek értelmezni a mondatokat és utána szólj hozzá és vádolj engem olyannal, h szándékos lelkiismeret furdalást akarok neki okozni!!!!
Az egyik válaszomban megírtam és neki is megmondtam, h nem kényszeríteném rá a gyereket, nem akarom rátukmálni, h mindenáron segítsen nekem ebben és anyagilag sem szükséges a támogatása. Ezt megoldanám! DE nincs baba! Tegnap vettem tesztet, de mire hazaértem addigra erős vérzésem jött. Szóval nincs semmi sem, én is nyugodtabb vagyok. Számomra is kényelmesebb 4 év múlva egy baba tervezése, DE ha becsúszott volna, akkor sem az az első gondolatom, h "nem kell", hanem azon dolgoznék, gondolkodnék, h h oldjam meg a helyzetet... Nem azonnal felhúznám magam. Ő ugyanannyira lett volna "hibás" mint én. Nem hagytam ki szándékosan tablettákat, ha esetleg még megfordult volna a fejedben! Idióta nem vagyok, h kockáztassam a baba egészségét ha szeretnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!