Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem szeretné a babát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem szeretné a babát, ami még nem is biztos, h lenne. Érdemes együtt maradni?

Figyelt kérdés
22 vagyok, a barátom 24. Jelenleg még nem élünk együtt. A tabletta mellett a szüneti napon már a menstruációm rekordidőt késik, nem jön meg teljesen, csak barna folyás ami éppen, h van. Rengeteg mindenre tudnám ezt fogni: Az évek óta tartó szedésre, stressz,felfázás.. és az utolsó tippem lenne, h baba, mivel nem hagytam ki egy szemet sem. Ma fogok menni dokihoz, de tegnap a párom már tökéletesre megcsinálta az estémet és ma reggel is enyhén folytatja: ha netán baba, ő nem akar nyűgöt. Ergo, nem bánná ha elvetetném, ha úgy adódna. Még semmi sem biztos, de ő már ezekkel dobálódzott, h mit nem szeretne, nekem meg az amúgy is idegességi szintemet még magasabbra vitte. Aztán, h ne legyek nyomott és feszült... Eleve engem is idegesít, h HA terhesség, akkor nem lenne egészséges a magzat, ő még az abortusszal pluszba rátesz... Érdemes így együtt maradni? Oké, nem azt várom el, h egyezzen a véleményünk és h ő is úgy lássa ahogy én, de sehol semmi és ő már ilyenekkel jön, ami egy nő életében amúgy sem könnyű téma...
2016. aug. 31. 08:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Mi nagyon fiatalon jöttünk össze, de szóba került már párszor, hogy ha becsúszna egy baba, biztos hogy nem vetetnénk el. Szerencsére nem történt ilyesmi, úgyhogy csak 2 év múlva kezdjük a babaprojektet. De ha tényleg azt mondja, hogy 2-3 év múlva szetetne már, akkor pláne nem vezetném el. A férjemet sem tervezték, csak becsúszott, bele se merek gondolni mi lenne ha az ő szülei inkább az abortuszt választják. Persze minket támogattak volna a szülők ha úgy alakul, ebben biztos vagyok.
2016. aug. 31. 10:55
 22/32 anonim ***** válasza:
Majd írd meg a teszt eredményét.
2016. aug. 31. 12:26
 23/32 anonim ***** válasza:
89%

Link ez az ember, azt mondta, hogy ö 2-3 év múlva szeretne, most meg azt, hogy majd ha 30 leszel, - az ugye 8 év.

Ha lesz gyerek akkor is felelősséggel tartozik érte, ha nem akarja és te se akarod - de szerintem most meg azért idegesít, hátha egy spontán vetéléssel megússza.

De akkor is azt gondolom, ez nem terhesség.

2016. aug. 31. 12:48
 24/32 A kérdező kommentje:
Valoszinu h nem vagyok terhes mert mire haza jottem, addigra eleg nyilvanvalova valt mikor elmentem wcre, de azert reggel megcsinalom :) Igazabol ezzel a hozzaallasaval bantott meg, h ha ilyen "gond" lenne akkor inkabb menekulne es veszekedne velem, h o mit akar mit nem, minthogy tamogatna es megoldast keresne velem egyutt. Persze miutan kinyitottam a szamat, h gondolkodoba is estem, h kivel is vagyok egyutt, rogton normal hangnembe valtott es h beszeljuk at... Elbizonytalanodtam... Nem tudom, h esetleg kesobb mi lehetne...
2016. aug. 31. 12:53
 25/32 fru_ ***** válasza:
74%

Most megnyugodott, de látta, hogy veszélyben az ingyenpunci, és akkor elkezd hülyíteni meg fűzgetni megint.

Az már kiderült, hogy a komoly helyzetnek már csak csak az árnyékában sem számíthatsz rá.

2016. aug. 31. 15:04
 26/32 anonim ***** válasza:
10%

Bezony es most hibaztassunk egy 24 eves gyereket azert mert mindig gumit huzott, vedekeztek es az elejetol kezdve nem akart gyereket.

Attol h ez neked oke, az ettol meg neki nem az es ettol se kevesebb lesz, se rosszabb ember, szimplan ki a mano akar ennyi idosen kolykot?

2016. aug. 31. 18:39
 27/32 anonim ***** válasza:
89%

#26, 24 éves korban már nem mindenki gyerek, soha nem húzott gumit, és nem az a fő baj, hogy nem akar gyereket, hanem mint egy igazi sunyi paraszt, húzna el a nőjétől.

De ne szaporodj, kérlek!

2016. aug. 31. 19:07
 28/32 anonim ***** válasza:
6%

26-os vagyok 27-es oke nem huzott gumit mert tudta h a csaj fogamzasgatlot szed de ez nem valtoztat azon a lenyegen h a kiscsaj be van ragva mert a pasi nem vallalja a felelosseget es szeretne ha abortusz lenne gyerek helyett. Most ebben mi az elitelendo?

Az,h nincs kedve pelenkazni elete legszebb idoszakaban? Az, h az se biztos h kepesek lennenek eltartani egy gyereket? Az h a szulessel az o akarata kvazi semmibe lenne veve?

Ha a kiscsaj ugy erzi, h ez a tuti neki kell a gyerek akkor a srac fizessen neki gyerektartast de nehogymar ezert meg o erezze rosszul magat. Az emberekre nem szabad rakenyszeriteni gyerekeket, mert ha nem most lep le akkor majd megteszi 5 ev mulva. Annyita birom ezt a girl power dolgot ha a pasi lelep akkor egy tetu de az h a csaj raeroltetne a dolgot az olyan keresztenyi dolog.

Nyilvan.

2016. aug. 31. 19:35
 29/32 A kérdező kommentje:

28. Tanulj meg kérlek értelmezni a mondatokat és utána szólj hozzá és vádolj engem olyannal, h szándékos lelkiismeret furdalást akarok neki okozni!!!!

Az egyik válaszomban megírtam és neki is megmondtam, h nem kényszeríteném rá a gyereket, nem akarom rátukmálni, h mindenáron segítsen nekem ebben és anyagilag sem szükséges a támogatása. Ezt megoldanám! DE nincs baba! Tegnap vettem tesztet, de mire hazaértem addigra erős vérzésem jött. Szóval nincs semmi sem, én is nyugodtabb vagyok. Számomra is kényelmesebb 4 év múlva egy baba tervezése, DE ha becsúszott volna, akkor sem az az első gondolatom, h "nem kell", hanem azon dolgoznék, gondolkodnék, h h oldjam meg a helyzetet... Nem azonnal felhúznám magam. Ő ugyanannyira lett volna "hibás" mint én. Nem hagytam ki szándékosan tablettákat, ha esetleg még megfordult volna a fejedben! Idióta nem vagyok, h kockáztassam a baba egészségét ha szeretnék!

2016. szept. 1. 10:54
 30/32 A kérdező kommentje:
Ja és 28-as! Ha szándékosan akartam volna gyereket, h "bebiztosítsam" a kapcsolatomat (ami ugye egy hülye elmélet, mindenki jól tudja, akinek van esze), akkor nem szedtem volna a tablettát. Meddig tart egy férfinek szerinted azt mondani, h "igen, bevettem a tablettát!"? :D 95%-uk nem ellenőrzi, h mit vesz be a csaj! Annyira hülye meg nem lennék, h szándékosan kihagyogatok szemeket és reménykedek, h becsúszik... Ezt azért írtam le mert totál úgy jött a leírásaid alapján, h én ezt szándékosan csináltam, mintha beakartam volna húzni a csőbe a srácot! DE NEM! Rendesen szedtem, úgy ahogy kell! Antibiotikum kúrán sem voltam, ami mellett ugye kiegészítővédekezés lett volna szükséges... Úgyhogy szerintem megbeszéltük!
2016. szept. 1. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!