Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megérdemte a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megérdemte a volt párom a pogo the amiért megcsalt?

Figyelt kérdés

2016. aug. 29. 09:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Normális emberi kapcsolatokban senki nem érdemel pofont semmiért.

Az hogy neked ez a megoldásod valamire, az nem a párod minősíti, hanem téged. Simán képtelen vagy kezelni a dühödet és kínodban pofozkodsz.

Nem lenne az a helyzet amikor bármiért is pofán vágnék valakit.

2016. aug. 29. 12:58
 12/15 A Tengerész ***** válasza:
100%
Megérdemelted, hogy megcsalt, erre a pofon a bizonyíték.
2016. aug. 30. 08:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Érdekes elgondolás... Megcsalásért pofon? Én nem pofoztam fel az élettársam amikor megcsalt, pedig nagyon mérges voltam rá. Csak amikor kijelentette, hogy szakíthatunk, de ennek ellenére sem akar kiköltözni a lakásomból, akkor kapott egy pár pofont, vagyis próbálkoztam ilyesmivel. De nem hiszem, hogy nagyon fájt neki, mivel sokkal kisebb vagyok, mint ő, de legalább elköltözött.
2016. aug. 31. 18:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Agyon is ütheted; a tény ettől nem változik. A Te döntésed, akarod-e folytatni vele a kapcsolatot.

Ha folytatod — számíts rá, hogy ezután rendszeresen félre fog dugni. Ha hülyére pofozod, annál inkább...

:DDD

2016. szept. 4. 10:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Amikor az én párom elhagyott, mérges voltam és jogtalannak éreztem. Mégsem bántalmaztam. Pedig megérdemelte volna, hiszen teljesen tönkretette az életemet (illetve életem addigi munkáját). E helyett nyeltem egyet és elváltunk. Persze a sors veri őt, mert nincs, aki eltartsa így. Dolgoznia kell.. Sajnos vannak olyan emberek, akiknek nem való a párkacsolat és ezzel másokat bántanak. Én úgy vélem, hogy sokszor megérdemelnének az emberek pár pofont, nemtől és egyebektől függetlenül, mert nagyon pofátlanok.
2016. szept. 5. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!