Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátom. A csajok szállt rá. Tudom a csaj mobilszámát. Hogy tudnék vele kicseszni, úgy hogy ne tudja meg hogy én vagyok?
Küldj neki egy videofelvételt amin ez van https://www.youtube.com/watch?v=qkVlC2WgEwc
aztán hívd fel és mondd neki hogy ''Hét nap múlva meghalsz''
Talán nem a Csaj másnéven aány hibája hanem a párocskádé!
Mivel nem a CSHAJJ csalt meg téged ezért nem őt kellene zaklatnod elsősorban hanem a barátodra vigyáznod és őriznéd.
amúgy meg elég gyerekesen és suttyó módra írsz ez ndm a tini hanem a felnőtt párkapcsolat kategória...
Ezt én sem értem, hogy miért a csajt akarod támadni.
Elvégre nem vele jársz, hanem a pasiddal.
Ilyenkor érdekes módon mindig deletelik a nők a fejükből, hogy ahhoz a dugáshoz két fél kellett, amiből az egyik történetesen a párjuk volt.
Szerintem csak szimplán szembesítsd a barátodat a dolgokkal és szakíts vele, ne kicsinyes bosszúkon törd a fejedet! 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!