Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátom. A csajok szállt rá. Tudom a csaj mobilszámát. Hogy tudnék vele kicseszni, úgy hogy ne tudja meg hogy én vagyok?
Leszeded pár képét a fb-ról, és egy népszerű társkeresőn felregisztrálsz a nevében és kiteszed a számát.
Mondjuk könyvtárból, hogy ne lehessen visszanyomozni.
Vagy itt gyakorin ismerkedsz a nevében pár lúzerrel, és nekik adod meg a csaj számát.
Ha csak simán pokollá akarod tenni pár napját, a helyi újságban adj fel hirdetést, hogy "Jó keresettel, azonnali kezdéssel takarító/nőt keres irodaház. Gyakorlat nem szükséges!" Nekem négy napig hajnal 5-től este 10-ig csörgött a telefonom, csak a főnököm nem vághattam érte szájba.
Legyél kreatív!
Hagyd békén a csajt!
Vagy ha nem megy, akkor légy egyenes, és szemtől szemben csináld, ne sunyiskodj, akkor kb. azon a szinten leszel, mint a volt pasid meg a kedves csaj.
Legyél már különb mint ők!
Miért jó neked ha kicseszel vele? Ha meg már kicseszel vele, legyél tökös csaj és vállald hozzá az arcod...
Egyébként meg magadat fogod ezzel minősíteni, amit már most magad előtt is szégyellsz.
Gratulálok a probléma megoldó képességedhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!